Tech skal du ha!

Tech skal du ha!

Velkommen til en ettermiddag med inspirasjon, konkrete verktøy og gode eksempler vi kan lære fra - etterfulgt av nyttig nettverksbygging på Café René.

Tech skal du ha! er fulltegnet! 

4. mai, 13:00 - 16:00, Lille Maritim

"Tech skal du ha!" er et arrangement for alle som ønsker å bli enda bedre til å ta i bruk nye digitale verktøy i hverdagen. Det handler om kunstig intelligens, datasikkerhet, effektivisering og automatisering, innsikt og analyse - alt med en praktisk tilnærming som du kan bruke for å jobbe bedre i hverdagen!


Pris: Medlem kroner 1.450,- / ikke-medlem kroner 2.900,-


Og ikke nok med det...

Deltakere som også melder seg på Markedsføringsdagen 2. juni får kroner 500,- i rabatt på faktura vedrørende Markedsføringsdagen. Tilbudet forutsetter at samme person deltar på begge arrangementene. Du kan melde deg på begge arrangementene i påmeldingsskjema.
Meld meg på (Fulltegnet!)
Side Image

Hans-Petter Nygård-Hansen - Kunstig intelligens du kan ta i bruk i hverdagen

Avstanden mellom hva som er science fiction og science fact blir stadig kortere. Det fikk "hele verden" erfart 30. november 2022, da OpenAI slapp den generative kunstige intelligens-tjenesten ChatGPT, som du (nesten) kan forholde deg til som om det var et menneske du kommuniserte med. I løpet av dette foredraget vil du få fryktelig mange spennende eksempler på hvordan kunstig intelligens kan benyttes i hverdagen.
Side Image

Hackerens beste råd for datasikkerhet

Mia Landsem jobber til daglig med å hacke bedrifter – På 'Tech skal du ha' for du hennes beste råd!

Du har sikkert hørt uttrykket «etisk hacking» men hva er det egentlig? Og hvordan kan en etisk hacker hjelpe din bedrift med å unngå å bli rammet av datakriminalitet?

Mia Landsem jobber som etisk hacker i Orange Cyberdefense. Hun snakker om hvordan hun hjelper bedrifter å sikre seg mot dataangrep, bant annet ved å gjennomføre penetrasjonstester – I praksis en test av sikkerheten til bedriften.

Mia skal fortelle om hva hun finner når hun tester for bedrifter. I tillegg skal hun vise konkrete eksempler der hackere bruker sosial manipulasjon – og hvordan bedrifter kan unngå å bli et offer ved hjelp av intern opplæring.
 
Side Image

Odd Hansen: Digitaliseringen som fører til mersalg

I tillegg til å effektivisere kan digitalisering gjøre salgsprosesser enklere og mer intutitive - noe som kan bidra til å øke mersalg. Her har boligutbyggeren Odd Hansen en god erfaring å dele.

Daglig leder i i Odd Hansen, Kjetil Alvheim, deler erfaringer med innføring av systemet som har erstattet manuelt arbeid, effektivisert tilvalgsprosessen og gitt mersalg.
Side Image

Data og innsikt: Fra hype til verdiskapning

Webstep jobber med mange selskaper som sitter på en gullgruve – uten å vite om det selv. I dette innlegget snakker Håkon Midthun Kolstø og Anders Lindanger Røvær (Begge er fra Haugalandet og har jobbet for NASA/ESA!!) om hvordan bedrifter kan bidra til verdiskapning ved å ta i bruk sin egen data.

«Gullet» som bedriftene sitter på finnes i alt fra regnskapssystem og nettsider, til produksjon og HMS-system. Ved å nyttiggjøre denne dataen kan du ta vesentlig bedre forretningsbeslutninger.

Håkon har en mastergrad i partikkelfysikk og en doktorgrad i romfysikk fra Universitetet i Bergen. Gjennom forskningsløpet har Håkon hatt flere utenlandsopphold hos CERN i Geneve, Sveits og to ganger hos NASA (Space Flight Center i Maryland og Ames Research Center i California) og har bred erfaring med å jobbe i både små og store nasjonale og internasjonale teams. Som Data Scientist i Webstep bruker han sin opparbeidede kunnskap til å bistå kunder med algoritmer på deres stordata.

Anders har doktorgrad i fysikk fra Universitetet i Bergen. Doktorgraden ble avlagt ved Birkeland Center for Space Science og har vært knyttet til måling av gammastråling fra jorden, produsert av lyn. Mye av det arbeidet Anders har gjort har resultert i en rekke publiseringer, deriblant en artikkel i det prestisjetunge tidsskriftet Nature. Med analyser og simuleringer av store datamengder, har Anders opparbeidet seg tung kunnskap innenfor fagfeltet.
 
Side Image

Dagens konferansier: Chat GPT

For første gang noensinne vil den banebrytende teknologien ChatGPT være konferansier på en av Næringsforeningens arrangement. 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund