-Vi skal bygge fremtidens håndverkere

04.09.2020
I fjor bikket de én milliard, nå flytter de inn i splitter nye kontorlokaler i Norheim Næringspark
Utvikling var et sentralt tema da Næringsforeningen besøkte Sig Halvorsen (Teqva) – tidligere Storesund Rør - på åpningen av nytt showrom og kontorlokaler - Det er nemlig en sentral del satsingen til konsernet som strekker seg fra Arendal til Stord.

- De siste 20 årene har vi utviklet oss for å holde kunder og samarbeidspartnere fornøyd, åpner konsernsjef i Sig. Halvorsen, Kåre Ravndal.

Nøye planlagt


Bytte av kontorlokaler signaliserer også en utvikling i antall ansatte. På tvers av Sig Halvorsen, Rønning Elektro og Energi & Miljø er det nå nærmere 50 ansatte – hvorav 8 er lærlinger. Daglig leder i Sig-Halvorsen, Ove Lode presiserer at denne veksten er nøye planlagt – å bytte kontorlokaler hadde de nemlig bestemt seg for i 2017.

-Vi har vokst jevnt og trutt fra en håndtverker-bedrift til en kompetansebedrift. Nå gjennomfører vi alt fra A til Å i en byggeprosess. Det inkluderer alt fra prosjektering til utførelse, forklarer Lode.

[caption id="attachment_182782" align="aligncenter" width="4608"] Det nye kontorlokalet til Sig. Halvorsen (Teqva) i Norheim Næringspark.[/caption]

Bikket en milliard


De siste 20 årene har omsetningen i konsernet vokst fra en omsetning på rundt hundre millioner i år 2000.

-I 2019 bikket vi over en milliard i omsetning, og en stor milepæl er nådd, bekrefter Ravndal.

-Vi har rett og slett utviklet et team som kundene våre ønsker å ha med seg, sier han.

På spørsmål om hvordan de ser for seg fremtiden svarer han kort:

-Vi skal bygge fremtidens håndtverkere!

Etter mer enn 70 år i bransjen er Sig. Halvorsen et av Rogalands ledende rørleggerfirma. Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store og teknisk krevende nærings industriprosjekter.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund