Avinor vant HNs Golfcup

23.09.2011
Avinor befester posisjonens som regionens beste bedriftslag i golf. I finalerunden i HNs golfcup slo de Tysvær kommune med fire poeng og gikk til topps for andre år på rad.

En høstvåt bane på Torvastad var arena for seminfinale- og finalespillet i Næringsforeningens populære golfturnering, som i år samlet nær 100 deltakere fra hele regionen, deriblant flere fra Hordaland.

Der møttes Statoil og Parkettgruppen til B-finale, og altså Avinor og Tysvær kommune til A-finale. Til tross for vår bane klare flere av lagene å oppnå over 40 poeng, det er bra når vi vet at i denne cupen får lagene kun tildelt ¾ av vanlig tildelte slag.

Avinor vant ogfså i fjor og etter en spennende runde vant Avinor også i år med 4 poeng. Forrige vandrepokal ble ikke vunnet før etter 10 år.
Denne gangen kan vandrepokalen ”gå” etter tre år dersom Avinor også vinner neste år.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?