Blir ny Skydda-partner

13.03.2020
Marine Profile eiere (fv): Even Nyland, Leif Erik Sandslett og Jan Arvid Monsen. FOTO: SKYDDA
-Kundene får en lokal leverandør med en sterk produsent i ryggen
- En profesjonell aktør som passer godt inn i vårt konsept, sier Jan Espeland, regionansvarlig for Skydda i Sør-Norge.


Fremover skal Marine Profile og Skydda i fellesskap sørge for en tryggere og mer økonomisk hverdag på arbeidsplasser innen bygg og anlegg, offshore og maritime miljøer på Haugalandet.

Marine Profile er leverandør innen merking, dekor, profilering, verneutstyr og bekledning. Bedriften har en avdeling på Langevåg i Bømlo og nylig åpnet de en avdeling i Haugesund.

- Skydda blir eneste leverandør på teknisk, personlig verneutstyr. I tillegg leverer vi bekledning og tilbyr  kurs og tjenester knyttet til HMS-produktene våre, utdyper Jan Asle Espeland i Skydda Norge.

Skydda er Norges ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr.


Lang bransjeerfaring


- Vi har valgt Skydda for fremtiden. Bredden i sortimentet til Skydda gjør at vi kan gå bredt ut i bransjene også på tilbudssiden. Å ha en leverandør som støtter deg så sterkt er viktig for vår suksess, sier Leif Erik Sandslett. Sammen med Jan Arvid Monsen, Lars Eidesvik og Even Nyland er han eiere av Marine Profile. Sandslett ser frem til et langt og fruktbart samarbeid med Skydda.

- Vi leverer sterk og tung fagkunnskap, og vi har lang bransjeerfaring. Det er det som gjør at våre kunder velger oss, legger han til.

- De tre karene i Marine Profile er kjente navn i bransjen og jeg kjenner dem som svært dyktige fagfolk. Sammen vil vi gi kundene best mulig oppfølging og en helhet, sier Espeland i Skydda.

Flere kundefordeler


Både Espeland og Sandslett påpeker at det nye partnerskapet vil være utelukkende positivt for nye og eksisterende kunder på Haugalandet. De understreker at kundene vil få en lokal leverandør som vil gi support, forutsigbarhet og trygghet.

-Skydda bidrar med en unik oppfølging og har et sterkt samarbeid med forhandlere som vi liker. Kundene får en lokal leverandør med en sterk produsent i ryggen som sørger for rask levering og tilgang til et stort varelager, sier Sandslett i Marine Profile.

-Samtidig har Skydda den beste nettkatalogen i bransjen, som også er et oppslagsverk innen HMS og personlig verneutstyr. I tillegg til å få tilgang til de flinkeste på området så vil vi alltid være tilgjengelige for å skolere kunder i rett bruk av verneutstyr, sier Espeland.


 

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund