Denne karen smadret rekorden

10.03.2020
(Foto: Grethe Nygaard)
Ingen har fått 80 prosent  toppkarakter på en Haugalandskonferanse før...
Med lun humor, sjarme og et foredrag stappfullt med substans stjal en av Sveriges mest prominente industriledere haugalendingenes hjerter på Haugalandskonferansen 2020.

Aldri før har en foredragsholder klart å få så mange toppkarakterer, og aldri har kommentarene vært så samstemte. IKEAs styreleder Lars Johan Jarnheimer, med toppledererfaring fra   Tele2, IKEA, H & M, SAAB og andre kjente selskaper fikk 5.8 av 6 mulige. Best ever!

Den som kom nærmest var Jenny Skavlan, som gjorde en super jobb som konferansier, og som ble belønnet med en samlet karakter på 5.6. Også det er svært høyt

Siste foredragsholder over 5-grensa var Kristoffer Egeberg i Faktisk.no, som snakket om bl.a. fake news på en forbilledlig måte.

Morten Goodwin, IT-nerden med en særlig forkjærlighet for kunstig intelligens, ble også satt  stor pris på at publikum, og havnet høyt på 4-tallet. Ellers ligger de fleste godt forankret på 4-tallet.

Hotellet får veldig god score for sin håndtering av deltakerne både til lunsj og middag, og kveldsarrangementet med Heine Totland og Gisle Børge Styve i praktslag fikk beste karakter noensinne. På spørsmål om Haugalandskonferansen 2020 som helhet svarte til forventingene, ble det samlede resultatet 5.1 av 6 mulige.

Her kan du se bilder fra HaugalandskonferansenJenny Skavlan gjorde stor suksess som konferansier på Haugalandskonferansen.

 Oi som Heine Totland og Gisle Børge Styve koste seg på scenen...

 

 

 

 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund