Designerne inntok festiviteten

17.09.2020
Gjenbruk, stilleben, tørkede blomster, kalkmaling, og en god del latter da interiør-interesserte samlet seg
Onsdag ettermiddag samlet 200 personer seg i Festiviteten til «Kreativitet», med interiør og design i fokus. Der ledet den energiske Einar Nilsson fra TV-serien «Tid for hjem» publikum gjennom et fargerikt program med både lokale og nasjonale profiler på scenen.

Den lokale Interiørdesigneren Jane Dunkley brukte personlige eksempler fra tidligere stilarter for å illustrere at vi kan ha det forskjellig men allikevel ha det fint.

Hun forklarer til Næringsforeningen, som stilte som samarbeidspartner på kvelden, hvorfor bedrifter har mye å vinne på å legge ned litt arbeid i hvordan det ser ut på kontoret.

-Det gjør noe med deg når du også er stolt av den fysiske arbeidsplassen din. Hvordan kontoret er designet og møblert kan også påvirke arbeidsflyten, og ikke minst kreativiteten til ansatte, sier hun.

-Balanse og ryddighet frigjør kapasitet i tankene. Det er ingen tvil om at du er mer kreativ når omgivelsene er gjennomtenkt og ting er på «stell», sier hun.

Influencer innen mote og livsstil Kathrine Sørland tok publikum på en reise gjennom utviklingen av ulike stiler fra begynnelsen av 1900-tallet til i dag. Livsstilsblogger og fotograf Anne Marthe Widvey viste publikum hvordan de kunne ta bedre bilder, og Eirin Vedå fra Frøken Magnolia fortalte om blomster og dekorasjoner.

Fornøyd produsent


Mellom foredragene minglet deltakerne i Foajeen. Der inspirerte kveldens utstillere med kunst, blomster, håndverk, og designer-møbler.

-Det var utrolig kjekt å se hva utstillerne fikk til. De gjorde virkelig mye ut av utstillingen sin, sier produsent i Festiviteten Christian Friestad andpustent på slutten av kvelden.

Han er strålende fornøyd med arrangementet, som egentlig skulle avholdes i vår, men ble utsatt på grunn av restriksjoner tilknytter pandemien.

[caption id="attachment_182906" align="aligncenter" width="3016"] Slik så det ut da utstillerne dekorerte Foajeen.[/caption]
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund