Dette er ingen aprilspøk..

02.04.2020
Her er gjengen som har etablert Eiwa Fra venstre Ertan Muminovic, Knut Erik Waage, Daniel Eik, Sigve Eik, Morten Vaksdal
Nei, dette er ingen aprilspøk. For disse rørleggerne mener alvor!
7.februar fikk de ti ansatte ( tre av dem lærlinger)  i GK Rør AS avdeling Haugesund den triste beskjeden om at avdelingen  skulle legges ned fra og med 1.april

GK Rør AS har sittet i sammen med GK Inneklima AS. Det må presiseres at det er kun GK Rør AS som legger ned avdelingen her i Haugesund.

En rørlegger fikk seg jobb i annet rørleggerfirma og startet der 1. april. En annen rørlegger hadde allerede sagt opp før beskjeden kom og startet i grossistbransjen 2. mars.

-Vi ble sittende igjen 5 mann. En utrolig sammensveiset gruppe med superhelter, sier Daniel Eik, som har stått i spissen for prosjektet med å starte et nytt selskap.

-Samme dag som vi fikk beskjeden bestemte jeg i lag med en kollega at vi etablerer ny rørleggerbedrift og ansetter alle resterende.

Vi presenterte ideen for de ansatte som vi visste hadde fått jobbtilbud fra mange andre etablerte bedrifter. Alle ville være med.

Derfor har vi 12. februar stiftet selskapet Eiwa as med fem ansatte og vi hadde vår første arbeidsdag 1. april.

Arbeidsoppgavene blir de samme. Vi kommer til å sitte i samme lokaler i lag med våre gode kollegaer i GK Inneklima AS og vi kommer til å utføre garantiarbeider for GK Rør AS.

-Vi gleder oss og går i gang med en ukuelig optimisme, sier Daniel Eik, som er stolt medmem av Næringsforeningen og selv  har en brennende interesse for fornybar energi og  energieffektivisering av både bygg og prosesser som bruker mye varmtvann.

-Vår målgruppe er både privat- og proffkunder. Vi har bred erfaring med serviceavtaler på vannbårne varme-, og kjøleanleg, og våre rørleggere er vant med å jobbe både på båter, entrepriser, totalbad og mindre serviceoppdrag.

 

.

 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund