Fiberkunde nr. 20.000

19.09.2011
Haugaland Kraft passerer i disse dager 20 000 Altibox kunder, sammen med sine åtte medpartnere mellom Bjørnefjorden og Boknafjorden. Fiberkunde nummer 20 000 ble Bente Øyen Selsaas og Regy Selsaas på Norheim!

Familien på fem er akkurat flyttet inn i hans ombygde barndomshjem, og ble svært positivt overrasket over å få to ipad’er, samt gratis tjenester ut året overrakt av adm. dir. Olav Linga og divisjonssjef bredbånd Jan Håland i Haugaland Kraft. Det er Haugaland Kraft som melder om dette i en pressemelding.

- Dette var jo midt i blinken! En ipad til oss voksne og en til barna, sier Regy Selsaas, som også sier at det var et bevisst og klart valg at det var nettopp Altibox som skulle installeres i det nyrestaurerte huset.

- Vi hadde i 2001 en målsetning om å ha 1000 kunder i 2010, men siden vi startet med de første kundeoppkoblingene i mars 2004 har vi hatt en helt eventyrlig kundevekst hvert år, sier Jan Håland i Haugaland Kraft.

- Potensialet er fremdeles stort, vi har stor pågang fra folk som ønsker fiber og bygger kontinuerlig ut nye områder, sier Håland videre. - Det som er ekstra hyggelig er at Altibox-kundene også er Norges mest fornøyde bredbåndskunder i følge en undersøkelse av EPSI. I Altibox interne undersøkelse for 2010, scorer Haugaland Kraft høyest av de største leverandørene i Altibox.

- Vi er meget stolte av at våre kunder er spesielt godt tilfreds med produktet vi leverer, og måten vi håndterer vår bit av deres hverdag. Vi er samtidig ydmyke overfor denne positive tilbakemeldingen fra våre kunder. Fra vi startet å gjennomføre slike kundetilfredshetsmålinger for flere år siden, har vi hvert år og hver måling fått øket tilfredshet, legger Jan Håland til.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund