Flytter!

24.01.2019
Vi er veldig stolte, sier daglig leder i Assist, James Persson.
Assist har vokst langt fortere enn ventet og flytter. Gjett hvor?
Assist har lagt bak seg nok et godt år, og passerte kr 51 million i omsetning i 2018. Budsjettet var på kr 40 million, så det er en svært fornøyd leder av bedriften vi møter på kontoret i Karmsundsgaten;

– Vi har nå, blant annet, plassert ut over 1000 maskiner i vår region. Størst vekst har vi allikevel rundt tjenester og nye produkter. Vi har gått fra 4 til 12 ansatte på 4 år og løpet av dette året kommer vi til å ansette enda en medarbeider. Vi er veldig stolte, sier daglig leder James Persson

Utviklingen i bransjen går ifølge Persson svært fort, og Assist ser på seg selv som en totaltilbyder av det bedrifter trenger på arbeidsplassen. - Utviklingen i bransjen går nå i retning av tjenester tilknyttet helt vanlige produkter, altså produkter forbrukeren kjenner fra før, der bedriftskundene har behov for support og hjelp i hele avtaletiden. Her vil vi i Assist ha et potensial for ytterligere vekst i de kommende årene, fortsetter Persson.

Nå flytter Assist til Smedasundet 98 (Per Velde-bygget), og disponerer da hele 4. etasje i bygget på Indre kai samt deler av første etasje for varemottak og klargjøring.

-Vi konkluderte med at vi er sentrumsfolk og ser frem til å videreutvikle bedriften i freshe lokaler midt i byen. Hvis alt går etter planen kan vi klare å flytte inn i lokalene før sommeren, og da er det naturlig å knytte åpningen opp til vår årlige bursdagsfest der vi alltid klinker til med høy partyfaktor og kjente artister, avslutter Persson med glimt i øyet.

Les også:

Inviterte 250 på fest
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro