Fornøyd i det nye bygget

20.02.2020
-De sier dette er norges fineste Mercedes butikk
Næringsforeningen tok turen over Spannavegen fra 24/7 bygget til det nyåpnede Mercedes-bygget. Daglig leder i Nils Wathne Auto, Egil Rønnevik sto for omvisning.

Norges fineste Mercedes butikk


Rønnevik har 10 års erfaring fra Mercedes butikken. Etter et opphold på 4,5 år i Toyota er han nå tilbake i kjente trakter - i litt ny bekledning.  Da han hadde besøk av importøren ble han informert om at butikken var norges fineste.

-Bortsett fra den økte strømregningen er vi veldig fornøyd, sier Rønnevik spøkende om det nye bygget.

-Dette har blitt en veldig trivelig plass hvor vi kan stille ut flere biler, noe som en stadig økende modellrekke krever. På åpningen hadde vi over 250 personer her inne, og det så fremdeles romslig ut, fortsetter han.

I følge Rønnevik kommer Mercedes med en ekstremt stor portefølje ladbare varianter.

-Dette er noe som er typisk på tvers av bransjen. I tillegg oppfatter jeg at alle bilforhandlere i regionen har et stort fokus på miljøvennlighet på tvers av drivlinjer.


Oppfatningen av markedet stemmer ikke alltid


Med stadige endringer i markedet som følge av inntoget til el-biler mener Rønnevik det er viktig at folk tenker seg om når de skal kjøpe bil.

-Du trenger ikke tenke så mye på hva alle andre sier eller gjør. Det viktigste er at du finner noe som passer akkurat deg. Selv om vi er midt i et elektrisk skifte er det ikke sikkert at de gamle "drivlinjene" forsvinner på kort sikt. Utvalget har stort sett alle bilforhandlere i dag, sier Rønnevik.

Med elektrisk, hybrid (både diesel og bensin) i tillegg til bensin og diesel biler har Nils Wathne Auto utvalg på tvers av spekteret og er godt rystet til å møte stadig større forespørsel etter ladbare biler. Det Rønnevik mener er avgjørende for bilkjøpet er hvordan bilen passer til enhver persons bruk. Rønnevik røper i tillegg at det er ikke alltid at oppfatningene av bilmarkedet er sanne.

- Bilen det er lengst ventetid på for øyeblikket er faktisk en Mercedes Gelandewagen 63 AMG. Dette er en stor SUV med 585 hester bensin-motor, sier Rønnevik.

 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund