Fra MeMini til Garnius

25.11.2020
15 år er nok for Kristine Vikse. Nå blir hun designutvikler i Garnius
Designer Kristine Vikse legger barneklesmerket MeMini ut for salg, og starter i ny jobb på nyåret.

– Å drive innen detaljhandel handler ofte om en heseblesende jakt på stadig høyere salgstall og imponerende vekstkurver. Det har den siste tiden vært i konflikt med min filosofi om fokus på kvalitet, bærekraft og rendyrking av produktet og merkevaren, sier Vikse i en pressemelding.

De siste årene har ønsket om å være kreativ og skapende måttet vike for de mange rollene og det administrative arbeidet med driften av et selskap.

Fra nyttår 2021 begynner Kristine Vikse i ny stilling som designutvikler i Garnius AS. Vikse er utdannet klesdesigner og har vært ansatt innen ulike deler av den norske tekstil- og motebransjen siden 1997.


– Jeg gleder meg til å bli en del av den dyktige gjengen i Garnius, og siden design av strikk alltid har ligget mitt hjerte nærmest, blir dette veldig givende og spennende, forteller Vikse.


Driften av selskapet Vikonsept AS fortsetter inntil en planlagt styrt avvikling i løpet av 2021. Målet er at MeMini skal få leve videre under nye eiere og drivere, og Vikse er i dialog med potensielle kjøpere både i utland og i Norge om et eventuelt kjøp av merkevaren, heter det i pressemeldingen.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund