Full gass mot Aberdeen

19.11.2019
Garasjebryggeriet med prøving av lokaltbrygget øl og stilig motorsykkel frydet skotske gjester. Her er Pål Visnes flankert av Kay Ryan og Sam Talbot (t.v.) i Logan Air. På sykkelen: Greig White og Hannah Campbelltown
Skottene likte biken til Bjørn Dybdahl og lover å ta godt vare på oss når vi flyr til Aberdeen
På under en time ble et tyvetalls representanter fra reiselivsnæringen i den skotske kystbyen "prøvefløyet" til Haugesund for å lære mer om byen og regionen vår.

Fire timer senere fløy de tilbake igjen- tilsynelatende velfornøyde både med det faglige og sosiale utbyttet.

Pål Visnes i Lufthavndrift as var vertskap og besøket var en tyvstart på direkteruta mellom Aberdeen og Haugesund som starter ut på nyåret. Byen og omegnen har rundt 200.000 innbyggere og litt av hvert å tilby haugalendinger som vil på langweekend eller ferietur til Skottland.

Ikke uventet ble det en del fotballsnakk ved bordene; Aberdeen har lag i den skotske toppserien, og våre gjester ble rimelig begeistret da vi fortalte at VÅRT lag skulle spille cupfinale 8. desember. Og vi ble minnet om Aberdeens stolte historie fra 80-tallet, da laget, under ledelse av selveste Alex Ferguson sikret seg tre ligamesterskap og seier i Cupvinnercupen, der de slo selveste Real Madrid 2–1 i 1983.

Thouse were the days, hvisket sales manager Greig White, og innrømmet at fotballinteressen i Aberdeen ikke er som før selv om "The Dons" i skrivende stund innehar tredjeplassen i Scottish Premiership. Men flere av hans medreisende anbefalte varmt en tur til Pittodrie Stadium med kapasitet på 22.000 tilskuere for å se en av hjemmekampene...

Nå er jobben å få fyllt opp flyene som Logan Air skal fly mellom de to kystbyene. Commercial Manager Kay Ryan ser håpefullt på mulighetene og tror ruten Aberdeen-Haugesund kan være attraktiv både for næringsliv og privatreisende.

 

 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund