Gjør grep for internasjonal satsing

04.05.2020
Nils Olav Osnes (nr. 2 fra høyre)i godt humor etter at det danske selskapet X10 Capiral & Consulting gikk inn i selskapet i 2017
Rico-Gruppen på Karmøy omgrupperer for å stå sterkere i framtiden
Rico Gruppen på Karmøy fusjonerer med selskapene Tolås Invest AS, Yrkesinnredning AS, Optiled AS og Ravn Profil AS. Etter fusjonen omfatter konsernet bedriftene Rico Yrkesinredning AS, Rico Bilombygging AS og Ravn Profil AS. Eierskapet i konsernet vil være 1/3 til Nils Olaf Osnes, 1/3 til Tolås Invest AS og 1/3 til danske X10 Capital & Consulting som tidligere var 50 % aksjonær i Rico-konsernet.

I tillegg er det en mindre eierandel til ledelsen i de enkelte underliggende selskapene.
Daniel Tolås forklarer: "... det var opplagt å fusjonere våre firmaer sammen med Rico Gruppen, som jeg kjenner fra min tidligere ansettelse der. Rico er et imponerende selskap, og med danske X10 i ryggen har vi muskler til å skape en stor og sterk bedrift".
Nils Olaf Osnes: "... Rico Gruppen har vært gjennom en spennende utvikling de siste årene, med utskiftning av IT-systemer, profesjonalisering og etablering av salgskontor i Danmark. Fusjonen med Tolås vil styrke oss ytterligere, og det er fantastisk å ha Daniel tilbake".

Rico Yrkesinnredning AS
Målet er her, å skape Nordens største aktør innen miljøvennlig innredninger av varebiler. Selskapet er sertifisert Co2 nøytral og miljøelementet spiller en stadig større rolle hos våre kunder ved valg av leverandør. I skrivende stund er vi i dialog med en stor bedrift om å levere mer enn 1000 biler med miljøinnredning.
Som noe nytt, vil vi tilby to produktlinjer. Basic Line, som er standard innredningsløsninger og Custom Line, hvor alt er utviklet spesielt for behovene til den den aktuelle kunden.
Rico Yrkesinnredning AS har lokaler på Bø på Karmøy.

Rico Bilombygging AS
Det nye firmaet som bygger handicap-løsninger og montering av ekstralys m.v. vil ha adresse på Raglamyr. Bedriften er godkjent av NAV og vil bli en stor og dominerende aktør på Vestlandet.
Ravn profil AS

Bedriften er en sammenslåing av Ravn Profil AS og Ricos reklame- og skiltavdeling. Tilsammen blir firmaet den største aktør på Vestlandet med en stor og imponerende maskinpark, som kan levere alt innenfor foliering, skilt etc. Ravn Profil AS vil fortsatt ha adresse på Raglamyr

.
Styreformann Ole Mikael Jensen fra X10 Capital & Consulting: "... Når alt er på plass i de kommende månedene, vil Haugesund ha en stor og sterk bedriftsgruppe med stort potensial lokalt, nasjonalt og ikke minst internasjonalt når vi snakker om yrkesinnredning».
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund