"Gunnvald" vel tilbake!

29.05.2019
"Gunnvald" er vel hjemme etter en strabasiøs ferd på ca 9500 km.
Tirsdag 16. mai fortalte vi om langturen som en av bilene til Pedersen Logistikk i Tysvær skulle ut på. Med sjåførene  Asbjørn Sveen og Inge Grønnestad bak rattet var det meningen å dra på kjøretur langt inn i Tyrkia, en antatt strekning på 8000 kilometer.

Nå melder Leif Arne Pedersen at reisen er fullført og at "Gunnvald" er vel tilbake- etter en tur på totalt 9.500 kilometer,

- Turen gjekk helt etter planen og vi var på mottakers losseplass nesten et døgn før deadline på levering, forteller Pedersen.  Sjåførene fikk seg da en fin helg med sightseeing til Istanbul og flott hotellopphold nær Tzir og var vel fornøyde med turen. På tross av 14 timers venting på grensen, og 9 km kø for å komme inn i Tyrkia, samt totalt 15 timers kø på grensene til Bulgaria og Romania på vei hjem gikk det totalt på 13 dager tur retur,  3-5 dager raskere enn beregnet .

Pedersen mener lang og god kompetanse innen spedisjon i eget selskap, riktige dokumenter på last og bil  er uhyre viktig for at slike transporter skal gå uten problemer.

Det er eksempler på at transportører har måtte vente i inntil 6 ukers på å løse floker på grunn av feil i dokumenter, og for lite erfarne sjåfører .

-Våre sjåfører har til sammen snart 50 år med erfaring fra transport og International transport. Vi er og selvfølgelig veldig stolte over å ha slike sjåfører, som dessverre i dag er en utdødende rase, fordi utenlandske sjåfører spiser opp mer og mer av dette markedet, sier Pedersen og legger til at selskapet nok er litt privilegert som har Cemt tillatelse , som gjør at selskapet er tildelt tilleggs tillatelse for slik type kjøring og internt på det meste av kontinentet .
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland