Hårfagrerittet trøkker til!

22.08.2018
Jan Erik Søvig og Hårfagrerittet satser på et løft i 2019 ...
I følge en pressemelding fra Hårfagrerittet satser en frist videre i 2019. I følge arrangøren var påmeldingen til rittet i 2018 en skuffelse, og mye av tilbakegangen skyldes i følge leder, Jan Erik Søvig kollisjoner med andre arrangement samme tidspunkt. Men nå satses det altså friskt videre:

-Etter alle de positive tilbakemeldingen fra deltagere, frivillige, samarbeidspartnere og folk ellers, ga det oss den motivasjonsboosten vi trengte for å ta fatt på det som vi mener er Vestlandets flotteste og mest innholdsrike terrengsykkelritt med sine fjell, skoger, fjorder, vann og sjø, land og by; Skal jo heller ikke legge skjul på at vi mener at Tysvær og Haugesund har for mye flott natur til at det bare skal arrangeres et privateid terrengsykkelritt på 27 kilometer i regionen vår, sier Søvik.

-Ved å nå flytte datoen til å bli så tidlig som 4. mai (barnas Hårfagreritt 3.mai) , håper vi at syklister og mosjonister vil bruke Hårfagrerittet som et «kom i gang prosjekt» for kommende sesong. Det være seg dem som sykler til og fra jobb/skole/trening eller til de ivrigste amatørene. Vi har sett at juni er en måned som det foregår veldig mye, så vi prøver nå å unngå det i år, avslutter Søvik.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund