Hun er ny daglig leder

09.10.2020
Kari Aakra er et kjent ansikt i Medvind24. I januar kommer hun tilbake som ny daglig leder i næringshagen. Foto: Elin Sørheim/Tempo
Medvind24 Næringshage har ansatt Kari Aakra (36) som ny daglig leder
Aakra er bosatt i Etne og kommer nå fra jobben som fylkessekretær i Hordaland Senterparti. Hun er likevel et kjent ansikt fra Medvind24, siden hun tidligere har jobbet som redaktør og fungerende daglig leder i næringshagen.

-Jeg har hatt det fantastisk i jobben jeg kommer fra, men dette var en kjempesjanse jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg har jo fulgt Medvind24 fra den spede start, og det har vært en utrolig utvikling som jeg gjerne vil bidra til videre, sier den påtroppende lederen.

-Det blir nesten som å komme hjem, mener hun og sier at det blir store sko å fylle.

-Merete Vårvik Matre har gjort en kjempejobb. Hun har profesjonalisert og styrket næringshagen. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke arbeidet videre, kanskje spesielt med tanke på dialogen mellom offentlig og privat næringsliv. Det er også spennende å jobbe tett med små og mellomsstore bedrifter, slår Kari Aakra fast.

Kjenner organisasjonen


-Alle er veldig glade for å få Kari tilbake. Hun er først og fremst dyktig og har et enormt nettverk, men det er også en fordel for næringshagen at hun kjenner organisasjonen og arbeidet godt fra før, mener Merete Vårvik Matre, som etter nyttår overlater sjefsstolen til Aakra.

Det var 17 søkere til stillingen, noe både Matre og styreleder Terje Aarekol er godt fornøyd med. Ansettelseskomitéen hadde intervju med fem kandidater, men landet på å tilby Aakra stillingen.

-Kari er sterk på kommunikasjonsarbeid og tar med seg en spennende politisk erfaring som kommer godt med i jobben. I tillegg er hun bonde og vant til å brette opp ermene og ta i et tak. Kari har en enorm arbeidsvilje og kapasitet, slår Matre fast.

Bredt arbeidsfelt


Aarekol er også veldig godt fornøyd med valget.

-Hun har god og relevant erfaring, og er et kjent navn i regionen. Styret er godt fornøyde med å få på plass en ny og dyktig daglig leder, slår han fast.

Medvind24 arbeider med å skape vekst i både nytt og eksisterende næringsliv, og er en del av det nasjonale Næringshageprogrammet som blir administrert av Selskapet for industrivekst (SIVA) og fylkeskommunene. Medvind24 har tre ansatte og bidrar med rådgiving til bedrifter i de fleste faser og utfordringer. Næringshagen drifter også næringsportalen Medvind24 og podcasten Vinkast, der Omega Design nylig forlenget engasjementet med Maria Djuve Vågen som redaktør.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund