Mye er endret, men «garderobelukta» er fortsatt like viktig…

17.09.2020
På leder & HR-dagen møter du tidligere landslagssjef i kvinnefotball, Roger Finjord, som mener «garderoben» skal lukte av tillit, trivsel og åpenhet.
Og når Finjord snakker om garderoben, er det arbeidsplassen han snakker om. Og lukta, det er miljøet…

Roger Finjord er mannen som tok ordet – og beholdt det i 19 minutter på pressekonferansen da han tiltrådte som sjef for Kvinnelandslaget i fotball.

På Leder & HR-dagen er den taleføre Finmarkingen klar med foredraget «Jakten på det gode laget». - Foredraget handler om det jeg tror kjennetegner de arbeidsplassene og de lagene som lykkes, sier Finjord, som  beskrives som særdeles entusiastisk og inspirerende  -«en herlig type», med et brennende engasjement for ledelse, lagbygging og stolthet; eller garderobelukta, som han selv kaller det.

-Kultur skapes gjennom relasjoner og samhold bygd over tid, og  en sterk kultur er en forutsetning for å lykkes, ikke minst i tider som nå, mener han,  og tilføyer: -og trua, den må man ha,  trua på oss selv og hverandre!

Humør, seriøsitet og viktige budskap går hånd i hånd når Finjord  snakker om det han brenner aller mest for; røtter, stolthet og identitet. -Jeg blir varm i hjertet når jeg snakker om stolthet. For meg er det ingen klisjé, fastslår Finjord med særdeles fast røst!

-Koronapandemien vil utvilsomt påvirke oss i lang tid framover. Usikkerhet preger mange arbeidsplasser.  Hva har vi lært av betydningen av et godt arbeidsmiljø gjennom Koronaen? Og hvordan skal vi bygge relasjoner som tåler selv internasjonale epidemier?, spør Roger Finjord når han gjester Haugesund og Leder & HR-dagen 15. oktober

Les mer om Leder & HR-dagen her: https://lederhrdagen.nforeningen.no/
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund