-Her har vi vært gode

18.02.2021
Gjennom målrettet anbudssatsing har Vassbakk & Stol sikret seg verdifulle kontrakter.
Sommeren 2020 siktet Vassbakk & Stol seg inn på syv anbud som de var ekstra interessert i å vinne kontrakter på. Nå kan de skilte med rekordhøy ordrereserve etter å ha vunnet samtlige av kontraktene.

-Her har vi vært gode, sier administrerende direktør i Vassbak & Stol, Inge Jan Thorsen til Næringsforeningen.

Vassbakk & Stol priser en rekke store og mindre anbud i løpet av et år, men Thorsen innrømmer at det smakte ekstra godt å vinne akkurat disse.

-Dette er en type anbud der det er en lang prosess for å planlegge og komme med tilbud.  Vi har jobbet godt med å vinne akkurat de kontraktene vi hadde lyst å vinne, sier han.

I løpet av de neste to årene er det inngått kontrakter til en verdi av to milliarder kroner.

-Dette er viktig for forutsigbarheten. Det er viktig for en bedrift som oss som har et stort produksjonsapparat i sving, sier han

Kontraktene er knyttet til blant annet arbeid i Vestland fylke til et prosjekt rundt bybanen i Bergen, samferdselsutbygging i Alver kommune, og bygging av motorvei med tilhørende tuneller og kryss ved Bærum i Hole kommune.

Thorsen sier til Haugesunds Avis, som var først ute med gladnyheten, at de planlegger å ansette flere på bakgrunn av oppdragsmengden,

-I forbindelse med ordrereserven forventer vi å ansette fagarbeidere, prosjektledelse og prosjektstøtte våren 2021, sier han.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund