-Ser frem til næringslivets ’17. mai’

02.03.2023
Assisterende kjøkkensjef Stine Høgset og salg- og bookingkonsulent Unni Thorsen er klare for storinnrykk fredag 10. mars. Haugalandskonferansen er som næringslivets '17. mai' - årets kjekkeste og lengste dag.
De gleder seg til årets kjekkeste – og lengste dag, Hauglandskonferansen. Hotellet har mange titalls ansatte i sving 10.mars
De er de første du møter når du ankommer Haugalandskonferansen neste fredag – i innsjekken i foajeen utenfor Maritim Hall, og sannsynligvis de siste publikum ser før en drar hjem etter festmiddag og after party. Men de fleste av de som er på jobb på Quality Hotel Maritim den dagen får publikum bare nyte resultatet av arbeidet de har gjort.

30-40 mennesker er i sving på kjøkkenet på Haugalandskonferansen. Det er mange som skal spise lunsj, og fatene i buffeten skal ikke stå tomme særlig lenge før de fylles på – noe de også blir. Kveldens 3-retters festmiddag forberedes i løpet av dagen, og rulles knirkefritt ut i et velregissert tempo av de mange servitørene som er på jobb.

Først har imidlertid salen blitt rigget om fra konferanseoppsett til festbord med hvite duker, levende lys og stetteglass.

– Omriggen er unnagjort på 1,5 time, max. Vi er drevne på dette etter mange år og konferanser, sier salg- og bookingkonsulent Unni Thorsen.

Thorsen er selv dreven i gamet etter å ha fått med seg omtrent hver eneste Haugalandskonferanse siden hun startet i 2006.

– Det er absolutt en av de kjekkeste dagene i året, med bare lokale folk og en haug med kjentsfolk. Nesten som en 17. mai for næringslivet, smiler hun.

Selv nasjonaldagen, som vanligvis også betyr fulle restauranter i flere bordsettinger på hotellet, er ikke like ‘stor’ som Haugalandskonferansen.

– På Haugalandskonferansen er det full rulle fra tidlig morgen til langt på natt. Enkelte tar likeså godt frokosten her før konferansestart, og det er pausemat og en velfylt buffetlunsj, før kveldens treretters, sier assisterende kjøkkensjef Stine Høgset.

Høgset er opprinnelig fra Oslo, og begynte på hotellet i 2019. Hun deler hovedansvaret på kjøkkenet med Stine Strand, og kjøkkensjef Otto Vassbø

Planleggingen av årets vakreste eventyr er godt i havn for lenge siden, nå er de siste forberedelser i gang, og neste fredag står blide og serviceinnstilte hotellansatte klare til å møte regionens næringsliv med sømløs gjennomføring og smakfulle tryllerier fra kjøkkenet.

Påmeldingsfristen går snart ut, men det er ennå mulig å sikre seg en plass dersom du har glemt det. HER kan du melde deg på.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund