Appex er sertifisert som Miljøfyrtårn!

30.08.2023
Arne-Christian Mohn, ordfører i Haugesund, Cathrine Dreyer og Hanna Flatebø fra Bærekraftgruppen, og Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex.
- Vi tar vår del av ansvaret for å bidra til en bedre verden, sier bærekraftsansvarlig Cathrine Dreyer i Appex.
I likhet med næringslivet for øvrig opplever også Appex at forventningene til å drive bærekraftig øker og mange kunder er på jakt etter seriøse leverandører som kan dokumentere at de bidrar til fellesskapet.
 
En intern bærekraftsgruppe har stått i spissen for arbeidet, men hele selskapet har vært involvert og vi har jobbet systematisk over noe tid for å innfri kravene. Vi er derfor stolte over å kunngjøre at vi har oppnådd Miljøfyrtårn-sertifisering som en bekreftelse på vårt engasjement for bærekraftig drift.
 
- Bærekraftarbeidet i Appex er forankret i strategien og har flere dimensjoner. På den ene siden skal vi drive mer bærekraftig selv, mens på den andre siden skal vi hjelpe kundene våre til å velge bærekraftige alternativer i løsningene vi leverer. Vi gjør allerede mye bra her, for eksempel ved å gjenbruke mest mulig av messestands for våre kunder samt å skrive bærekraftig kode i web- og systemprosjekter for minst mulig avtrykk i datasentralene. Vi kan imidlertid alltid gjøre mer og Miljøfyrtårn hjelper oss i riktig retning, sier daglig leder Tore Fremmersvik.
 
- Det som jeg ikke var like kjent med er at Miljøfyrtårn sertifiseringen også omfatter HMS og er dermed et symbol på at vi har gode rutiner og stadig kvalitetssikrer arbeidsmiljøet i bedriften. Appex har alltid satt arbeidsmiljø høyt og det fortsetter vi med. Appex’erne er tross alt det viktigste vi har – dyktige og kreative medarbeidere som kan bidra med å tenke nytt for å spare papir, digitalisere og effektivisere for kundene våre, avslutter Cathrine Dreyer.

Om Appex
Appex er et design- og teknologibyrå med 40 ansatte i Haugesund. Selskapet leverer markedsføring, grafisk design, 3D og interiørdesign, animasjon, foto/film samt web- og systemutvikling til store og små bedrifter i hele landet.

Om Miljøfyrtårn
Miljøfyrtårn er et anerkjent miljøledelsessystem som hjelper virksomheter med å oppnå og opprettholde bærekraftige praksiser innen klima, miljø og HMS. Sertifiseringen bygger et sterkt fundament for systematisk forbedring og engasjement for miljøansvar og HMS på arbeidsplassen.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund