Bærekraftig satsing!

03.07.2023
Fornøyde deltakere fra videreutdanningskurset Bærekraftg forretningsutvikling.  Nå er HVL klar med nytt kurs, allerede fra september. 
HVL klar med nytt videreutdanningskurs…og skal du være med, haster det med å melde seg på!
 
HVL gjennomførte nylig videreutdanningskurset Bærekraftig forretningsutvikling, med svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

Marit Sætre Færevåg, kinosjef på Edda Kino var en av kursdeltakerne. Hun sitter igjen med et godt  og helhetlig overblikk  rundt temaet bærekraft  og samspillet mellom de tre dimensjonene av bærekraft; klima og miljø, sosiale forhold og økonomi;
-Jeg tar også med meg konkrete verktøy og modeller som vil lette arbeidet med bærekraft i egen virksomhet, sier en fornøyd kursdeltaker, som også ble overrasket over hvor greit «tidskabalen» med full jobb, familie og deltidsstudier gikk.   
-Noen kvelder til lesing av pensum og helger til oppgaveskriving måtte til, men det var satt av mye tid på samlingene til oppgaver som kunne flettes rett inn i eksamensoppgaven, uttaler Færevåg.  

Kurset var satt opp med 5 samlinger på dagtid og prosjektoppgave:
 -Dette fungerte veldig bra! Et overordnet tema per samling, kyndig presentert av foreleser og ulike virksomheter på Haugalandet, gav rom for både dybde og praktisk tilnærming. Engasjerte diskusjoner med kompetente medstudenter fra lokale bedrifter gjorde dagene enda mer inspirerende og varierte. Det var også motiverende og matnyttig at eksamensoppgaven var å skrive bærekraft-strategi for egen virksomhet. 

For bedrifter som ikke har fått på plass en bærekraftstrategi, begynner det å haste! Og for dem – og de som er i gang, men ønsker å lære mer, kan HVL melde om at de gjentar suksessen og setter opp nytt kurs fra høsten av, med søknadsfrist 1. august. Videreutdanningskurset har oppstart 6. september. Her kan du lese mer:  Bærekraftig forretningsutvikling

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund