Baner vei for varig partnerskap

17.06.2024
Kystdesign har sikret seg ny kontrakt med DOF. Her fra markering i slutten av april da Zeerov ble lansert.
-Viktig milepæl for Kystdesign.

Kystdesign har sikret seg en ny kontrakt med DOF, en betydelig aktør i den globale offshoreindustrien. DOF har bestilt to komplette Constructor Compact ROV systemer. Constructor Compact er en nylig utviklet kompakt versjon av den robuste og kraftige Constructor ROV. Constructor Compact er en nylig utviklet kompakt versjon av Kystdesigns robuste og kraftige Constructor ROV. Ifølge selskapet er fire systemer allerede solgt.

-Vi er fornøyde og takknemlige for kontrakten med DOF, og det er en viktig milepæl for Kystdesign. Vi har alltid hatt et nært og godt forhold til DOF, siden vår første ROV-leveranse til dem i 2010. Med denne kontrakten blir vårt samarbeid med DOF konsolidert og det bekrefter også vår klare strategi om videre vekst og økte markedsandeler, sier Åge Holsbrekken, kommunikasjonsdirektør i Kystdesign i en pressemelding.


Holsbrekken tror det blir mye samarbeid med DOF i tiden fremover.

-Vi er trygge på at denne nye kontrakten vil bane vei for et varig partnerskap og fleresamarbeidsprosjekter i fremtiden, sier Holsbrekken.
 

-Vi er fornøyde med å sikre kontrakten for levering av disse ROV-systemene fra Kystdesign. DOF har en enestående merittliste med ROV-er fra selskapet, med omtrent 14 års vellykket drift. Vi ser fram til å fortsette denne sterke ytelsen med de nye Constructor C WROVene i årene som kommer, sier Ingve Osberg i DOF Subsea AS.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund