Begge ville «hjem» igjen

04.05.2022
Tine Osmundsen skal tilbake til Karmsund Havn, og Ingeline Kaldestad returnerer til Næringsforeningen
Tine Osmundsen og Ingeline Kaldestad savnet sine gamle arbeidsplasser. Det løste seg…
I midten av oktober i fjor begynte Kaldestad som prosjektleder arrangement, kurs- og konferanse i Destinasjon Haugesund og Haugalandet, etter nærmere ti år i Næringsforeningen. Osmundsen var den beste kandidaten til å overta etter henne, og startet i stillingen som prosjektleder i januar i år, etter å ha vært HR- og kommunikasjonsdirektør i Karmsund Havn.

Nå har Osmundsen takket ja til en ny stilling i Karmsund Havn, og Kaldestad til å returnere til Næringsforeningen.

Begge har bare lovord å si om sine tidligere og nåværende arbeidsplasser.

– Det har vært veldig kjekt å få jobbe sammen med de flinke folkene i Næringsforeningen, og jeg er veldig glad for at jeg nå skal inn i en rolle som innebærer tett kontakt med Næringsforeningen også i fortsettelsen. Når det fremkom et behov for en spennende rolle hos Karmsund Havn, som treffer mine interesser og kompetanse svært godt, ønsket jeg å gripe muligheten. Jeg ser frem til å starte hos Karmsund Havn igjen, og være med å bidra til at selskapet fortsetter å være et av de viktigste verktøyene eierkommunene har for å stimulere regionens verdiskapning, sier Osmundsen.

– En uventet henvendelse fra Næringsforeningen resulterte i at jeg nå vender nesen «him» igjen. Næringsforeningen er regionens største næringslivsnettverk. Noe av det som har vært aller mest givende med denne jobben, har vært å bidra til å samle representanter fra ulike deler av et framoverlent «Haugalandsk» næringsliv. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å bl.a. fortsette arbeidet med å skape gode nettverksarenaer og inspirerende innhold til Næringsforeningens mange møteplasser, sammen med gode og dyktige kolleger, sier Kaldestad i en kommentar, og fortsetter;

– Jeg drar fra Destinasjon Haugesund & Haugalandet mange erfaringer rikere – og med ny kunnskap og kompetanse. Haugalandet har definitivt MYE å by på! Det har vært et privilegium å jobbe med fine og flinke folk i reiselivsbransjen – og med den flotte gjengen i destinasjonsselskapet, som med dyktighet og fokus jobber utrettelig for å markedsføre og posisjonere Haugalandet som reiselivsdestinasjon.

God løsning
Administrerende direktør, Bernt Jæger, sier at dette ble en god løsning for foreningen.

– Det er selvsagt synd at dyktige Tine slutter hos oss etter såpass kort tid, men jeg har forståelse for at hun har takket ja til en nyopprettet og spennende stilling hos vår hovedsamarbeidspartner Karmsund Havn. Samtidig er vi veldig glade for at vår tidligere kollega Ingeline velger å komme tilbake til Næringsforeningen. Hun har lang erfaring fra denne type arbeid og vil være en viktig brikke i forhold til arbeidet med å utvikle foreningen videre, sier Jæger.

Karmsund Havn skal vokse
Havnedirektør Tore Gautesen i Karmsund Havn er naturlig nok strålende fornøyd med at Osmundsen vender «hjem» igjen.

– Jeg er veldig glad for at Tine Osmundsen kommer tilbake til Karmsund Havn. Vi står foran en tid hvor selskapet skal vokse videre, med ambisjoner om å bli et stadig viktigere verktøy for eierne når det gjelder nye etableringer og økt verdiskapning. Osmundsen vil bidra med verdifull kompetanse og erfaring, blant annet inn mot strategi og virksomhetsutvikling. Karmsund Havn er inne i en veldig interessant og spennende fase hvor vi arbeider mye med utvikling og endringer for å kunne tilpasse oss fremtiden, sier Gautesen.

Reiselivsdirektør Vigleik Dueland i Destinasjon Haugesund og Haugalandet synes det er leit å miste Kaldestad, men er optimistisk ift. satsingen på arrangementer, kurs og konferanser.

– Når det nå åpnet seg en «ny» mulighet for Ingeline, samtidig som hun ønsker seg tilbake til arbeidsoppgaver som hun kjenner godt, ønsker vi henne lykke til med det. Vi har hatt en god og hyggelig tid sammen, og hun har fått satt i gang gode prosesser i den rollen hun har hatt hos oss. Overordnet handler det for oss alle om å gjøre regionen god, og at Ingeline nå tar med seg bredere kunnskap om reiselivsnæringen inn i Næringsforeningen ser vi positivt på. Så skal vi sette inn gode krefter for å opprettholde den kraften i markedet som Ingeline har hatt ansvaret for, sier Dueland.


Påsken og skisesongen er over, men vi våger oss likevel på en aldri så liten fjellvettregel; det er ingen skam å snu…
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund