Betydelig investering

27.05.2024
NOR Offshore Rental (NOR) skal gjennomføre en betydelig investering i Aberdeen.
NOR Offshore Rental (NOR) forsterker tilstedeværelsen i Aberdeen.
NOR Offshore Rental (NOR) gjør en betydelig investering i NOR LTD, datterselskapet deres i Aberdeen, UK. Denne investeringen inkluderer en utvidelse hvor NOR LTD skal flytte til et nytt lokale, som er tre ganger så stort som deres nåværende fasiliteter. NOR kommer også til å utvide utleiepoolen i Aberdeen med ytterligere tooling og survey utstyr.

Denne investeringen kommer som et svar på den økende etterspørselen for NORs tjenester og utstyr. NOR har ambisjoner om å utstyre datterselskapet, NOR LTD, med de samme tjenestene som hovedkontoret i Norge. Med dupliserte tjenester hos NOR LTD, kan NOR øke både hastigheten og effektiviteten når de skal mobilisere tjenester og utstyr fra begge sider av Nordsjøen.

NOR har hovedkontor i Aksdal og er leverandør av leieutstyr til offshore-, undervanns- og fornybar industri. Selskapet er ledet av Managing Director Tore Gautesen.

-Jeg er veldig glad for å kunngjøre at vi skal gjennomføre en betydelig investering i vårt skotske datterselskap NOR LTD, som forsterker vår tilstedeværelse i Aberdeen. Denne strategiske investeringen forventes å drive videre vekst og utvikling, og vi ser frem til å ha et tett samarbeid med kundene og partnerne som betjenes fra Aberdeen, sier Gautesen i en pressemelding.

David Siudej er Country Manager UK.

-I løpet av de siste to årene har virksomheten hos NOR LTD vokst i et veldig raskt tempo. For å kunne fortsette og betjene våre kunder her i Storbritannia og globalt med raske behandlinger, kvalitetsutstyr og service, utvider og investerer vi i bedriften vår. Jeg er stolt av teamet mitt i NOR LTD og hva vi har oppnådd de siste par årene. Vi ser frem til å kontinuerlig betjene kundene våre og bygge nye relasjoner, sier Siudej. 
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund