Ble Miljøfyrtårn!

19.05.2022
Daglig leder i Matvareexpressen, Fredrik Engen, og ordfører Arne-Christian Mohn i Haugesund kommune
Matvareexpressen kan nå også smykke seg som Miljøfyrtårn-sertifisert
Dagens kunder forventer i stadig større grad at bedrifter tar bærekraftsansvar, og Matvareexpressen (MVE), som for øvrig ble kåret til Årets bedrift i 2019, har i lengre tid jobbet med bærekraftige forbedringer før de nå tok steget å bli sertifisert.

Administrasjonsleder i MVE, Ingrid Henrikke Duesund, har hatt hovedansvaret for sertifiseringsprosessen.

– Det har vært en veldig spennende og lærerik prosess. Omfattende, men kjekt. Jeg er kjempestolt! Dette betyr mye for både meg og bedriften, sier Duesund.  

Daglig leder i MVE, Fredrik Engen, er også stolt, både av at Matvareexpressen nå er Miljøfyrtårn, men også av hun som har utført arbeidet.

– Ingrid har gjort en kjempejobb i denne ganske omfattende prosessen. Søknaden gikk rett til godkjenning, og vi fikk tilbakemelding på at det var gjort et veldig godt arbeid. Hun var den rette personen til å gjøre jobben, i og med at hun er opptatt av bærekraft og miljø også privat, uttaler Engen.

Matvareexpressen fikk høytidelig overrakt skilt av ordfører i Haugesund kommune, Arne-Christian Mohn. Tilstede var også næringssjef i kommunen, Annette Sæther. Seansen ble feiret med kake med Miljøfyrtårn-logo.

 
Administrasjonsleder Ingrid Henrikke Duesund og gründer Knut Roar Tveit. Til høyre Miljøfyrtårn-kaken.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund