Fra hacker til helt!

18.04.2024
Etisk hacker Marius E. Jordet
"TECH skal du ha" aktuelle Marius Jordet startet sin karriere som kriminell hacker, i dag hjelper han bedrifter med å beskytte seg mot "sånne som han" 

Marius Jordet kunne enkelt infiltrert din bedrift med noen få tastetrykk. Tidligere levde han i skyggene, en ung dataentusiast som benyttet sine ferdigheter til å bryte seg inn i systemer, både for moro skyld og for profit. Etter år på flukt, i fengsel og utallige hackerangrep, står Jordet nå på scenen – ikke for å stjele data, men for å beskytte dem.
 

Fra å ha vært en fryktet figur i den digitale underverdenen, har Jordet gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon. Hans tidligere liv som lovløs hacker har gitt ham innsikt og kunnskap som han nå bruker til å lære bedrifter og private hvordan de kan verne seg mot digitale trusler. Med en historie som inkluderer alt fra phishing til DDOS-angrep, er Jordet nå en ettertraktet etisk hacker og en advokat for cybersikkerhet.
 

Under foredraget på TECH skal du ha, avslører Jordet hemmelighetene bak sikkerhetsbrudd og demonstrerer hvor enkelt det kan være å falle for en hacker – med mindre man er forberedt. Hans teknikker og demonstrasjoner viser med all tydelighet hvorfor IT-sikkerhet aldri har vært mer kritisk.
 

Jordets historie er en kraftfull påminnelse om at de som en gang var vår største trussel, nå kan være vår beste beskyttelse. Ved å dele sin kunnskap og ekspertise, arbeider han aktivt for å sikre at bedrifter og individer står tryggere i møte med stadig mer sofistikerte cyberangrep.

Gjør deg klar til å få et innblikk i en verden hvor kodeord er nøkkelen til riket – og hvor Marius Jordet nå står som vokteren av disse portene. Med en fortid fylt av hemmeligheter og en nåtid dedikert til å beskytte, er Jordets historie ikke bare opplysende; den er en advarsel om at alle kan være sårbare – hvis de ikke lytter til dem som vet best.


Halvdagskonferansen "TECH skal du ha!" blir arrangert tirsdag 30. april i Garasjebryggeriet.

Det er 3. år på rad at næringsforeningen og ressursgruppen "Teknologi i praksis" gjennomfører denne. 

Mer info og påmelding til konferansen finner du her.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund