Fra Sjøfartsdirektoratet til Norwegian Offshore Wind

04.05.2022
Caroline Whittle headhuntet til stilling som forretningsutvikler og havvindkonferanse
Sist uke leverte markedssjef Caroline Whittle inn sin oppsigelse til Sjøfartsdirektoratet, hvor hun har vært markedssjef i 5 år, etter å ha takket ja til et jobbtilbud hos Norwegian Offshore Wind, skriver hun selv i et innlegg på LinkedIn.

Hun starter i jobben 1. august og ser frem til nye utfordringer og til å være med å sikre Norge en sterk posisjon internasjonalt i havvindmarkedet.

– Dette er kjempespennende! Det blir veldig interessant å få jobbe i et nytt, spennende marked med uendelige muligheter. Jeg setter stor pris på å få muligheten til å være del av et team som skal utvikle de internasjonale mulighetene og virkelig sette Norge på kartet, sier Whittle.

Jobbtittelen hennes blir Business Development Manager/Director Floating Wind Conference.

Arvid Nesse, Cluster Manager og leder for MET Test Centre, er meget fornøyd med at Whittle takket ja til stillingen.

– Vi er veldig glade for at Caroline vil være med på teamet vårt. Hun kommer til å bidra sterkt og vil utvide vår kompetanse, sier Nesse.

En av arbeidsoppgavene til Whittle blir å videreutvikle en av Norwegian Offshore Wind sine storsatsinger; en stor, internasjonal konferanse innen flytende havvind. Den arrangeres 8.-9. juni i år, og er tenkt å skaleres kraftig opp i årene fremover.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund