Fredrik Skavlan klar for Haugalandskonferansen på fredag!

11.03.2024
Fredrik Skavlan gjør bare et begrenset antall foredrag. På fredag er han klar for å innta scenen på årets Haugalandskonferanse!
-Å våge å slippe kontrollen, gir muligheter, mener han!
 
Fredrik Skavlan endrer planer – og setter seg denne uken på fly fra Stockholm til Haugesund for å delta på regionens største møteplass; Haugalandskonferansen.  

Han erstatter Thomas Giertsen, som dessverre har sett seg nødt til å avlyse på grunn av sykdom.

På førstkommende fredag deler Skavlan helt personlige erfaringer om kommunikasjon, risiko og lederskap – med høy relevans for alle ambisiøse virksomheter – og ellers alle som har med mennesker å gjøre!  

-Hvorfor er det så vanskelig å være på vårt beste når vi behøver det som mest? Hvordan kan tap av kontroll skape tilstedeværelse og lokke frem våre fineste egenskaper, er noe av det jeg skal snakke om i mitt foredrag på fredag, sier Skavlan.   

Gjennom å våge å slippe kontrollen har Fredrik Skavlan skapt unike møter og samtaler med alt fra verdensstjerner til vanlige medmennesker.

På fredag får vi små "bak-kulissene-øyeblikk" fra enkelte av disse møtene – og ikke minst får vi høre  Fredrik fortelle om et gjennombrudd mot mange odds, og om hvordan han fra starten gjorde sine svakheter om til styrker.

-Skavlan gjør bare et begrenset antall foredrag og vi er selvsagt glade for at vi får muligheten til å ønske han velkommen på scenen på fredag, fastslår prosjektleder Ingeline Kaldestad.   

Skavlan er en av Norges mest kjente TV-personligheter gjennom tidene. I over ti år jobbet han som journalist, kommentator og tegner i Dagbladet og Aftenposten, før han slo igjennom som programleder for talkshowene Absolutt og Først & Sist.

 I Sverige fikk han sitt store gjennombrudd i 2009 med Skavlan, som ble hyllet av kritikere og samlet millioner av seere. Showet var Nordens desidert største og ble spilt inn i Stockholm, Oslo, London og New York.

Etter totalt 25 år som talkshow-vert valgte han høsten 2021 å takke for seg.
I dag jobber Fredrik som eksekutiv produsent for andre talkshowprofiler. Han leverer dessuten tegninger til blant annet Aftenposten og Dagens Nyheter i Sverige, og har også illustrert flere bøker.

På fredag står han på scenen på Haugalandskonferansen!

Her kan du lese mer om programmet – og melde deg på! Nå haster det!
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund