Frøyland Vindu As Miljøfyrtårnsertifisert

11.12.2023
Ordfører i Vindafjord Ole Johan Vierdal (til venstre) og daglig leder i Frøyland Vindu As Martin Frøyland
Satt i et system kan dette bidra til mer effektiv produksjon og vi kan spare kostnader, sier daglig leder Martin Frøyland
Frøyland Vindu, som er eneste produsent i Norge av vinduer og dører i glassfiberkompositt, er nå Miljøfyrtårnsertifisert. Dette synliggjør at bedriften har en miljøstandard og system tilpasset fremtidens kvalifikasjonskrav for å kunne levere til blant annet offentlige bygg.

-Vi har jobbet med å innføre systemer og holdninger siden tidlig i vår, og har jobbet bevist sammen med mentor fra Miljøfyrtårn frem til tidlig i høst før før vi ble sertifisert, sier daglig leder Martin Frøyland.

Med sertifiseringen har bedriften blant annet enda større fokus på arbeidsmiljø, avfallshåndtering og kostnadseffektiv produksjon.

-Vi er en moderne produsent som produserer vinduer og dører i høy kvalitet og som har livstidsgaranti mot sopp og råte. Teknologien er hentet fra bil- og flyindustrien. En moderne datastyrt produksjon gjør oss i stand til å levere skreddersøm til våre kunder, og når vi i tillegg kan skilte med Miljøfyrtårn, er dette positivt i vår markedsføring til både offentlige og private markeder, sier Frøyland.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund