Garpeskjær Eiendom AS kjøper Stoltenberg Eiendom AS

18.10.2022
Stoltenberggata 1 på Risøy. Foto: Meglerhuset Relé
Karmsund Havn IKS og Caiano Eiendom AS har via sitt felles eide selskap Garpeskjær Eiendom AS, signert kjøpskontrakt på selskapet Stoltenberg Eiendom
Garpeskjær Eiendom AS eier fra før et ca. 10.000 kvm kontorbygg nord på Risøy, med Aibel som største leietaker.Stoltenberggata 1 er et utviklingsobjekt med en tomt på 11 mål, og en bygningsmasse på 4.000 kvm. Etter hvert som bygget fylles opp med nye kontorbrukere, vil eiendommen totalrehabiliteres. Eiendommen vil få et betydelig løft, og vil med det bli et moderne bygg hvor det legges opp til gode kvaliteter og god kontorstandard. Leietakerne som etablerer seg her,vil ha god mulighet til å påvirke utformingen av sine kontorbehov.

Styreleder i Garpeskjær Eiendom AS, Tore Gautesen uttaler: «Vi er meget fornøyde med å ha sikret oss Stoltenberg Eiendom AS. Vi er allerede i prosess med flere aktører som ønsker å etablere seg på eiendommen. Etterspørselen etter sjønær plassering, med sentral beliggenhet og god kontorstandard er høy i Haugesund, og vi tror Stoltenberg er et prosjekt som vil treffe godt i markedet. Ellers er eiendommens strategiske beliggenhet en viktig faktor for kjøpet, og vi ser et stort potensial i eiendommen i et lengre perspektiv. Vi ønsker å løfte eiendommens attraktivitet ytterligere fremover».
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund