Haugalandskonferansen 10. mars: Programmet slippes neste uke. Her er noen smakebiter...

14.12.2022
Møteplassen! Haugalandskonferansen 10. mars 2023; - Nå er programmet klart! (Foto: Grethe Nygaard) 
En av Norges mest profilerte diplomater - Ellevill programskaper og TV-personlighet - Mannen som vil bygge hytte på månen. Og sjekk hvem som er tilbake i ny rolle…
 
Haugalandskonferansen er Næringsforeningens suverent største og mest betydningsfulle møteplass. Hvert år samles aktører fra bedrifter, politikk og offentlige instanser til kunnskapspåfyll, inspirasjon og nettverksbygging. Og hvert år jobber programkomiteen godt og grundig for å sikre et programinnhold som setter avtrykk!
 
Avtrykk
AVTRYKK er også tittelen for neste års program. – Det handler bl.a om å gjøre en forskjell; om å sette positive, kreative og bærekraftige avtrykk – og det handler om å stole på de sporene, eller avtrykkene om du vil, vi velger å følge. Som enkeltindivid, som organisasjon og som samfunn, sier prosjektleder Ingeline Kaldestad.

Globale avtrykk, teknologi, lønnsom bærekraft, mangfold og ledelse er noe av det dagen skal handle om. -Vi har som alltid vært på jakt etter dyktige foredragsholdere, som både setter avtrykk og gjør inntrykk gjennom innhold og formidling.

Årets programkomité har bestått av: Hege Skogland, Permanor - Tor Inge Fredriksen, Norconsult - Bjarne Laastad, PYX - Bjarne Hareide, DigiLab Scandinavia AS - Bernt Jæger, Næringsforeningen og prosjektleder Ingeline Kaldestad, Næringsforeningen.

Profilert diplomat
Kai Eide er en av Norges aller mest profilerte og erfarne diplomater. Eide var Norges ambassadør i NATO, OSSE og Sverige, samt FNs utsending i Afghanistan, Bosnia-Hercegovina og Kosovo. Han er styreleder i Norsk-Svensk Handelskammer (NSHK) og i Norsk Organisasjon for Asylsøkere (NOAS). 

Kai Eide har ikke bare en imponerende bakgrunn. Han er også en av Norges aller beste formidlere, fastslår Kaldestad, som ser fram til å høre Eide bl.a snakke om næringspolitikk, norske verdier og sammenhengen mellom en dramatisk global utvikling og norske veivalg.

Årets konferansier
– Vi har gått for foredragsholdere på øverste hylle – så det blir nesten umulig å trekke fram bare deler av årets program, fortsetter Kaldestad, men – det er jo selvsagt bare å glede seg til herlig gjensyn med han som definitivt tok publikum med storm under årets konferanse; Roger Finjord!

10. mars neste år er han tilbake på scenen, denne gang i rollen som dagens konferansier; -Jeg er klar – og jeg gleder meg. Å komme tilbake til Haugalandskonferansen blir herlig, sier en alltid like engasjert Roger Finjord.

Mannen med de umulige målene
Han lever i tett samspill etter eget motto. Våger å gå sine egne veier. Han ser på nye sammenhenger som en stimulans. Det blir fort ekstraordinære prosjekter, hoteller i trær og i vann av sånt.  Han er mannen som har planer planer om å plassere en rød hytte på månen. Ja - på månen! Kunstner, innovatør og entreprenør Mikael Genberg setter seg gjerne «umulige» mål – og er ikke  redd for å mislykkes. Livet hans handler om å gjøre det umulige mulig. -Bare å glede seg, kommenterer, Ingeline Kaldestad og legger til;  -Det sies at dette er foredragsholderen ingen angrer på at de har hørt!     

Forfatter - komiker og ellevill TV-personlighet 
Kriser og utfordringer setter utvilsomt avtrykk. Christine Koht er tilbake etter lang tids sykdom;  sterkere, klokere og mer takknemlig enn noen gang. Jeg er lei av alt fokuset på lykke, på vellykkethet. Lykke er ikke noe mål. Målet er noe høyere – mening og magi, inspirasjon og verktøy til å løfte hverdagen i fellesskap, til å tåle motstand, til å vokse – og til å sette positive avtrykk, enten det handler om liv og død eller nok en krevende omorganisering, fastslår Christine Koht, som ganske sikkert vil sette sitt helt spesielle avtrykk og preg på Haugalandskonferansen 10. mars.

Tidlig neste uke slippes hele programmet! Følg med - og sikre deg plass!
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund