Jubilerer med Ford Rekord

14.09.2023
 Magne Olav Strand og Therese Lewinsen forbereder seg godt til kveldens jubileumsfest.
Denne torsdagskvelden skal de rundt 300 ansatte ved godsterminalen på Raglamyr feire 10 års jubileum.

- En rivende utvikling, sier sjefen sjøl, Magne Olav Strand. Han har levd et helt liv i logistikkens verden, helt siden han i 1984 begynte som leder i TNR. Nå administrerer han et bygg med Posten og Bring og tilhørende selskaper som omsetter for en halv milliard i året. Veksten har vært formidabel- i år vil det bli håndtert rundt 2.5 milloner pakker fra godsterminalen. 

 

- Det var store diskusjoner om behovet for en stor godsterminal her i regionen i årene før beslutningen ble tatt. Nå har vi vist at det var en fornuftig avgjørelse. Med bedre veger øst-vest og utbygging av havnekapasiteten i regionen har vi store muligheter for å bli et logistikksenter på Vestlandet, sier Strand.
 

- Posten Bring er i dag et nordisk post- og logistikkonsern. Posten leverer pakker og brev til privatpersoner i hele Norge, mens Bring tilbyr løsninger for bedriftskunder i det nordiske markedet og til privatkunder utenfor Norge.
 

Det har vært en voldsom omstrukturering i denne bransjen, ikke minst drevet fram av den teknologiske utviklingen. Når vi nå har fått samlet mye kompetanse under ett tak, er vi i stand til å ytterligere effektivisere og utvide våre tjenestetilbud, sier Strand, som gleder seg til kveldens arrangement- og til å høre Ford Rekord fra scenen i Tysvær Kulturhus, innleid for anledningen!

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund