Kan bli deilig å være norsk i Danmark

20.02.2024
Kjell Sternhoff, daglig leder i Olaussens Metall, håper på godt samarbeid med verft i Danmark.
-Jeg er superoptimistisk, sier daglig leder Kjell Sternhoff i Olaussens Metall AS.
Olaussens Metall AS har godt med oppdrag for tiden. Likevel sitter de ikke stille i båten og venter på nye oppgaver. Denne uken reiser Sternhoff til ulike verft i Danmark for å sondere om selskapet kan få enda flere og større oppdrag.

-Vi må tenke nytt og se oss om etter nye markeder, og da er Danmark et naturlig land å se til. Med tanke på valutaen og hva danske verft får igjen dersom de handler med oss, er jeg overbevist om at vi kan være svært aktuell samarbeidspartner for ulike danske verft, sier en entusiastisk Sternhoff.

Olaussens Metall har blant annet spesialiert seg på anoder og slitedeler i bronse. De kan levere på meget kort varsel om det er behov for det, noe som også det danske markedet etterspør.

-Det er én av fordelene av å være en relativt liten bedrift, vi kan fort snu oss rundt dersom en kunde har behov for en rask leveranse.

Sternhoff er tydelig på at det å reise ned til ulike verft fysisk er bra for relasjonsbyggingen.

-Jeg håper vi klarer å skape enda bedre relasjoner med verft i Danmark som vi kan samarbeide med. Vi må smi mens jernet er varmt og skape mer business med våre danske venner, sier en optimistisk Sternhoff.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund