Kommunikasjonshuset utvider

22.08.2023
Lena Haga Malme er nyeste tilskuudet i Kommunikasjonshuset. Foto: Kommunikasjonshuset.
Opplever stadig økende etterspørsel etter strategisk design
Kommunikasjonshuset, som er lokalisert på Husøy, hentet inn Lena Haga Malme etter 9 år i Bergen, hvor hun har jobbet som frilansdesigner og lærer i grunnskolen. Det skriver selskapet i en pressemelding.

-Selskapet har vært vitne til en bemerkelsesverdig økning i etterspørselen etter strategisk design og ser nå fram til å møte dette behovet med ny energi og ekspertise, heter det i pressemeldingen.

-Denne satsningen i nye markeder representerer en spennende mulighet for oss, og det kommer til å styrke våre kunder betydelig, sier Partner i Kommunikasonshuset, Ingolf Steensnæs.

-Den nyansatte grafiske designeren kommer nå til å bli en verdifull del av teamet i Kommunikasjonshuset. Sammen med det resten av teamet vil Lena ta fatt på oppgaven med å utvikle visuelle løsninger som kombinerer estetikk med brukervennlighet. Med en solid utdanning innen pedagogikk og fagskoleutdanning innen grafisk design, og erfaring som frilansdesigner har Lena dyp erfaring innen grafisk profilering, redesign, utvikling av grafiske maler og visuell kommunikasjon, fortsetter han.
 
-Vi har mange store og fascinerende kunder, så jeg ser frem til varierte og spennende arbeidsoppgaver sammen med likesinnede kollegaer, sier Lena Haga Malme.
Arbeidsmarked
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund