Lokal gasellebedrift feirer jubileum

30.09.2021
Ansatte i OM Regnskap feirer 40-års dagen til den "spreke" bedriften.
-Vi snakker om en fremoverlent 40-åring, sier daglig leder i OM Regnskap, Vibeke Sørensen.
OM regnskap feirer 40 år. Sørensen forteller om det hun kaller en «fremoverlent 40-åring».

-Vi har tenkt langsiktig, bygger på kompetanse og kvalitet i leveransene våre, sier hun og viser til en fin vekst de siste årene.

I 2016 omsatte bedriften for rett over 8,5 mill. 4 år senere bikket de nesten 20 millioner. I 2020 ble bedriften dessuten klassifisert som en gasellebedrift av DN.

-Vi har satset mye på å ligge langt fremme i det teknologiske skiftet i bransjen, bransjeløsninger, på rådgivning og relasjonen til kundene våre.  OM Regnskap skal være med på det som skjer til beste for kunder, ansatte og samarbeidspartnere, sier hun.

Hun innrømmer at det også er kostbart og at det tar tid å drive utvikling og vekst.

-Alle bransjer er særegne, men regnskapsbransjen er en bransje hvor man selger tjenestene over tid og kundemassen endrer seg ikke over natten.

-Vi tror på å være gode, levere kvalitet til kundene ​våre og at det vil føre til at vi blir den foretrukne samarbeidspartneren på regnskap i regionen. Vi skal være store nok til å levere på høyeste nivå og liten nok til å levere tilpassede tjenester og se hver kunde. Når vi som lokalt alternativ på Haugalandet er konkurransedyktig, skal det ikke være grunn til å velge noe annet, fortsetter hun.
 
Kort om familiebedriften:

OM Regnskap ble etablert i Kopervik av Onar Myre og Odd Welde i 1981. Etter en periode på Bygnes, kjøpte de i 2003 «postbygget» og flyttet tilbake til Kopervik sentrum. Sønnene Odd Åge og Audun overtok i praksis i 2008 og nå er tredje generasjon også på vei inn i virksomheten.

Nåværende daglig leder, Vibeke Sørensen, ble ansatt i 2016.

-For de to eierne har det vært viktig med en kontrollert vekst og utvikling. Kundene skal stå i sentrum og det viktigste er å gjøre en god jobb for dem og å spille dem gode. Å bidra til at andre næringsdrivende lykkes med sin virksomhet, har vært og er en viktig drivkraft. De legger også stor vekt på at de ansatte skal være inkludert og ha stor påvirkning. Det er viktig at de ansatte trives på jobb, får utvikle seg og at vi alle skal ha det kjekt sammen på jobb, skriver Sørensen på nettsidene til OM Regnskap.

I dag har OM Regnskap 15 ansatte, hovedkontor i Kopervik og avdelingskontor på Åkra og i Haugesund. Kundene tilhører ulike bransjer, men i OM Regnskap er det ekstra fokus på bransjene Bygg og anlegg, Maritim og Frisør og velvære.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund