Matvareexpressen AS noteres på Oslo Børs!

02.10.2023
Knut Roar Tveit og Anne Kristine Bergin Tveit foran Oslo Børs
Satser også sterkt på Østlandet 
Etter oppstart i 2007 av Matvareekspressen AS, har pilene bare pekt oppover. Med ambisiøse vekstmål har de, med erfarne og dyktige medarbeidere, fokusert på fornøyde kunder og vekst.

Fredag var det klart at Matvareekspressen blir børsnotert. Firma er et dagligvare og storhusholdningsfirma som leverer varer til bedriftskunder i Rogaland, Agder og Vestland. Nå lanserer de også sine tjenester på Østlandet.

Gründer Knut Roar Tveit uttaler til Næringsforeningen at Østlandet blir en stor satsing fremover, og forventes å levere ca 50% av omsetningen videre. Med oppkjøp av et selskap på rundt 20 millioner kroner, har de nå etablert seg i et 1000 m2 lager i Grorudalen. Totalt er Matvareekspessen nå 150 ansatte og forventes økt i takt med omsetningen.

Aksjonærene Knut Roar Tveit og Anne Kristine Bergin Tveit, har hovedkontor i Haugesund. De er svært fornøyd med noteringen, og har store planer om å gi attraktiv avkasting til sine aksjonærer over tid. - En svært positiv reise! forteller Tveit på telefon mandag morgen. Med økning i omsetning på 100 mill. i år, vil de passere 300 mill. kr totalt i 2023.

Videre forteller Knut at det er stabil oppbygging av selskapet som nå har skapt resultater. Det er ikke hentet ny kapital for å bli børsnotert, men at stabil kursøkning gjenspeiler takten selskapet jobber i. 

 
Arbeidsmarked
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund