Møteplass for unge i næringslivet

12.10.2023
Inger Osvåg Søvre og Anders Gustavsen fra Eurojuris Haugesund
Oppfordrer ledere i regionen til å sende sine unge ansatte på arrangementet
Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund inviterer igjen nye og etablerte unge i næringslivet på Haugalandet til Ung i Næring. Målet er enkelt: Å styrke regionens næringsliv ved å koble unge på tvers av bransjer og gi dem muligheten til å utvikle seg faglig og knytte nye viktige  relasjoner. 

- Arrangementer er viktig fordi det er ingen arenaer for unge i næringslivet på Haugalandet, på tvers av bransjer. Ved å delta på Ung i Næring får man være del i en sosial møteplass hvor en kan mingle, bygge relasjoner og utveksle erfaringer med likesinnede og jevnaldrende, sier Inger Osvåg Søvre fra Eurojuris Haugesund. 

Høydepunktet for årets arrangement er Sindre Stensland, hotelldirektør ved Thon Partner Hotel Saga. I en alder av 30 år har han allerede lagt bak seg en karriere som hotelldirektør, hvor han som leder for etablerte ansatte har tatt med seg arbeidsplassen sin inn i nåtiden, senest nå ved å renovere det som i foreldregenerasjonen var et utested til en topp moderne restaurant som åpner midt i byens hjerte neste uke. Han vil dele sine erfaringer og råd med mål om å engasjere og inspirere. 

Ledere i regionen oppfordres også til å støtte arrangementet ved å sende sine unge ansatte.

- Vi oppfordrer ledere i regionen til å sende sine unge ansatte på arrangementet. Vi mener en møteplass som Ung i Næring ikke bare vil tjene den ansatte, men også bedriften, sier Anders Gustavsen fra Eurojuris Haugesund

Ung i Næring vil oppfordre til nettverksbygging og kunnskapsdeling som gir regionen muligheten til å dyrke nye talenter og styrke det lokale næringslivssamfunnet.

- Vi mener det er viktig å legge til rette for nettverksbygging for unge i næringslivet på Haugalandet fordi dette er noe som har vært etterspurt, noe vi også fikk bekreftet av mange av deltagerne på vårt første arrangement som ble avholdt i mars i år hvor det var 70 påmeldte. Vi tenker også at et nettverk som Ung i Næring er positivt for nyinnflyttede og ikke minst Haugalandinger som flytter hjem etter mange år utenbys, som gjerne ikke har et nettverk i næringslivet, sier Inger Osvåg Søvre.

Les mer om arrangementet her


Arrangementet er i samarbeid med Youngship, Maritimt Forum og Næringsforeningen 


 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund