Nå skal komle kombineres med kunnskap

25.03.2022
Siste torsdag i hver måned fremover blir det 'Komle og kunnskap' på Røvær. 
Starter med et nytt konsept på Røvær
Det sjarmerende øysamfunnet litt vest for oss er allerede viden kjent for sin spesialitet; nemlig de famøse Røvær-komlene. I mange år har de bydd på komler i forbindelse med Sildajazz, en god kombinasjon som ofte blir fulltegnet fortere enn du kan stave komlejazz.

Komler kan fint kombineres med andre ting enn jazz, for nå starter Røvær Havbrukssenter og Røvær Kulturhotell med et nytt konsept, nemlig ‘Komle og kunnskap’.

– På dette arrangementet ønsker vi å få frem hvor viktig havet har vært, fortsatt er og vil være for utviklingen av Norge og Haugalandet. Det handler om å vekke vår bevissthet, våre tanker og å se våre muligheter for fremtiden, sier daglig leder i Røvær Havbrukssenter, Ingunn Rasmussen.

Torsdagens arrangement har fått tittelen ‘Oljo, havet og vår velstand’. Som foredragsholder har de fått med seg Kristin Øye Gjerde fra Norsk Oljemuseum. Det blir både omvisning på Havbrukssenteret, kunnskap og komlemiddag med dessert. Alt på noen ettermiddagstimer på det mange kaller Haugesunds beste vestkant.

Det er lagt opp til ‘Komle og kunnskap’ den siste torsdagen hver måned fremover, og i og med at de legger opp til første mann til mølla-prinsippet ved påmelding, skal det være flere muligheter til å mette komle-sulten og slukke kunnskapstørsten utover året.


Daglig leder Ingunn Rasmussen ser frem til første arrangement av 'Komle og kunnskap'.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund