Ny avtale for Tomagruppen med Hatteland

09.04.2024
Toma og Hatteland utvider kantinesamarbeidet. F.v: Ingrid Brekke Birkeland, salgssjef i Toma Rogaland, Kristian Grunnaleite, leder for drift & forvaltning i Hatteland og Janne Kristin Østhus, kokk Toma.
Kantineavdelingen til Toma skal fra 1. juni  drifte kantinen til Hatteland på Raglamyr.
 
-Etter en helhetsvurdering, og i sterk konkurranse, hadde Toma det beste tilbudet, sier en fornøyd Kristian Grunnaleite, leder for drift & forvaltning i Hatteland.

Fornøyd er også Ingrid Brekke Birkeland, salgssjef i Toma Rogaland. De drifter allerede kantinen som Hatteland har i Aksdal.

-Vi er opptatt av sunn mat i våre kantiner. Vi er også opptatt av at råvarene vi bruker, er i sesong og i størst mulig grad er kortreist. Nå er det enda en kantine som får dette tilbudet, sier hun entusiastisk.

Toma har egen fagavdeling som bistår kjøkkensjefene og kokkene med faglig kompetanseheving, utarbeidelse av menyer, oppdatering og trender.

-Vi har veldig engasjerte, dedikerte og dyktige kjøkkensjefer og kokker i våre kantiner. Hver måned har vi for eksempel fokus på en grønnsak der kokkene lager sunn og god mat med denne grønnsaken i sentrum. I mars er det gulrot som får ekstra mye oppmerksomhet. En god personalrestaurant er også med på å skape gode arbeidsdager for de som bruker tilbudet, sier Birkeland.

Janne Kristin Østhus har jobbet i Toma som kokk i litt over ett år. Hun har hovedansvaret i kantinen til Hatteland på Aksdal, men skal også ha en finger med i kantinen på Raglamyr.

-Vi får lov til å utfolde oss i denne jobben, og kjører på med ulike tema som løfter stemningen i kantinen. I februar hadde vi tema da det var valentines der vi pyntet litt ekstra og en del av maten var hjerteformet. Når det er Halloween er det ingen som er i kantina som ikke får med seg det, sier Østhus med et smil.

Grunnaleite er glad for at Østhus også skal være en del av teamet på Raglamyr.

-Det er en trygghet for oss at hun er med fra 1. juni på Raglamyr også. Da vet vi at våre ansatte også der nyter godt av sunn og god mat, noe som gir helsegevinst, avslutter Grunnaleite.


 Janne Kristin Østhus, kokk i Tomagruppen, disker opp med ulike temadager.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund