Ny daglig leder i Sapio

09.05.2023
Fra venstre; daglig leder Christian Bligaard og styreleder Sigmund Fosse
 
Kommer fra en stilling i samme virksomhet
Christian Bligaard har tiltrådt som ny daglig leder i Sapio AS. Christian er 38 år og kommer fra en stilling som sikkerhetsrådgiver og instruktør i samme virksomhet.

Sapio AS er leverandør av sertifisert og dokumentert opplæring og HMS-tjenester rettet mot bygg- og anleggsbransjen og leverandørindustrien til petroleumssektoren. Virksomheten holder til Aksdal næringspark og har nylig etablert avdeling i Bergen.

Sapio AS er i vekst og utvikling og har ambisjoner om å være en ledende leverandør innen sine områder på Vestlandet.

Styreleder Sigmund Fosse mener at Christian er den rette til å ta virksomheten videre mot de målene som er satt.

- Han kjenner bransjen inngående og har sulten og viljen til å ta virksomheten inn i fremtiden. Christian er opppatt av at Sapio skal levere kvalitet og skape verdier for kundene. Gode og tette kunderelasjoner har kjennetegnet Sapio. Dette er verdier som skal ivaretas og føres videre. Samtidig skjer det mye spennende i bransjen, så utvikling og innovasjon skal også kjennetegne Sapio i tiden som kommer, sier Fosse.

Sapio AS har levert meget gode økonomiske resultater de siste årene. Eierne har langsiktige mål med virksomheten og bruker overskuddene til å utvikle selskapet videre. Nå med Christian Bligaard i førersetet.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund