Ny ledergruppe i Tada

09.05.2022
Her er den nye ledergruppen i Tada: Kjetil Hetlevik Johansen (styreleder), Maria Worre (leder strategi og utvikling), Stian Iversen (byråleder), Andreas Mokleiv (leder kundeopplevelser) og Gunhild Andersson (COO/rådgiver) Foto: Aleksandar Nenad Zecevic @Zeko Media.
Tada opplever stor vekst
Bare i løpet av pandemien har det lokale byrået ansatt 10 nye, de aller fleste det siste året. I en pressemelding skriver selskapet at de planlegger å ansette enda flere – i tillegg til at en helt ny ledergruppe er på plass.

– I løpet av pandemien har vi ansatt 10 nye totalt, for å imøtegå den høye aktiviteten vi opplever. De fleste av våre kunder opplever solid vekst og hele Haugalandet bruser, slik at våre kommunikasjonstjenester og fagområder trengs enda mer. Og slik det ser ut fremover, blir det ikke mindre aktivitet. Det er derfor svært aktuelt å ansette enda flere i nær fremtid, forteller Stian Iversen, påtroppende byråleder i Tada.
 

Ny ledergruppe


Reklamebyrået opplever spennende og travle dager, med mye nytt. Nå har de også justert og utvidet ledergruppen.

Andreas Mokleiv, Gunhild Andersson og Maria Worre blir en del av lederteamet, mens Stian Iversen blir ny byråleder, og Kjetil Hetlevik Johansen ny styreleder.

– Jeg gleder meg til å få inn tre dyktige kolleger til i ledergruppen. De er en viktig del av byråets DNA, med sin lange fartstid, brede kompetanse og positive energi, sier Iversen om det nye lederteamet.

Hetlevik Johansen skal ha økt innsats i Superclub AS fremover – den lokale fotballspill-start up’en.

– Byrået er i kontinuerlig utvikling, og vi gjør nå endringer i ledelsen for å tilføre ny kompetanse, bedre struktur og for å levere høyere kvalitet til våre kunder. Med 25 ansatte er vi nå et av Vestlandets største kommunikasjonsmiljøer, forteller Hetlevik Johansen.

De fleste nyansatte er allerede på plass, og godt i gang med sine oppgaver. Ny prosjektleder ankommer Tada 1. juni. Det vil videre lyses ut nye stillinger i flere avdelinger fortløpende.
 

Sertifisert som Miljøfyrtårn


Tada nevner også gode tider og travle dager for Stord-kontoret.

– En dobling av antall ansatte er snart et faktum, og også her har vi mange spennende satsinger. Det bruser på hele Vestlandet, og vi opplever vekst i nesten alle bransjer vi er tilstede i.

Tada tar bærekraft på alvor, og har det siste halvåret vært gjennom en strategiprosess som innbefattet miljøfyrtårn-sertifisering. Sertifiseringen på at Tada nå er Miljøfyrtårn ble nylig overrakt av ordfører Arne-Christian Mohn.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund