Ølen Betong styrker sin posisjon

11.12.2023
Daglig leder i Ølen Betong AS, Lars Arvid Norekvål
Kjøper 70% av aksjene i Gjølme Sementvarefabrikk AS

Ølen Betong AS har nylig sikret seg majoritetsaksjer, med en oppkjøp på 70 % av Gjølme Sementvarefabrikk AS, og har omprofilert selskapet til Ølen Betong Gjølme AS. Dette steg markerer en betydelig ekspansjon for Ølen Betong og vil gi en sterkere tilstedeværelse i Trøndelag-regionen.
 

Morten Alver, tidligere eier av Gjølme Sementvarefabrikk AS og nåværende daglig leder i Ølen Betong Gjølme AS, forblir i selskapet og beholder en aksjeandel på 30 %. Denne sammenslåingen har ført til et fokusert strategisk skifte, med ambisjoner om å tilby et bredere produktspekter som møter dagens standarder innen vann og avløp.


Ølen Betong Gjølme AS, med sin beliggenhet i Gjølme i Orkland kommune i Trøndelag, har en etablert virksomhet i produksjon og distribusjon av betongvarer til både kommunale, entreprenørmessige og private kunder. Selskapet har rapportert en omsetning på mellom 14 til 17 millioner norske kroner de siste tre årene.


Fremtidsplanene for Ølen Betong Gjølme AS inkluderer betydelige investeringer i nytt utstyr for å styrke produktsortimentet. Dette vil tillate dem å møte og overgå kravene og standardene satt innen vann- og avløpssektoren.
 

Lars Norekvål, daglig leder i Ølen Betong AS, uttrykker entusiasme for samarbeidet og ser fram til å utvikle selskapet i partnerskap med Morten Alver. Sammen med ØB's betongvareavdeling i Ølensvåg, søker de å styrke sin posisjon i regionen og levere enda bedre tjenester til kundene.
 

Morten Alver, daglig leder i Ølen Betong Gjølme AS, understreker den positive innvirkningen av å bli en del av et større system. Med Ølen Betong som eier forventer han en styrket drift med fokus på kvalitet, kostnadseffektivitet, HMS og administrasjon. Sammen med ØB ser han fram til å tilby forbedrede produkter til kundene.

Industri
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund