Omega blir Omega 365

25.05.2021
Omegas konsernledelse ønsker en ny epoke i bedriftens historie velkommen, med navneendring til Omega 365. Fra venstre: Lauren McPherson Simonsen, Sigmund Lunde, Petter Aalvik, Kjell Tore Helgeland og Karina Hovden Stava.
Foto: Omega 365
 
Det globale selskapet spisser merkevaren – og endrer navn fra Omega til Omega 365.
Navneendringen speiler en ny fase i selskapet, med fartstid på over 30 år i bransjen – og vil bidra til å styrke merkevaren Omega 365 blant de 22 datterselskapene nasjonalt og internasjonalt.  

Med økt eksponering mot flere markedssegmenter globalt tar vi grep for å skille Omega 365-merkevaren fra andre organisasjoner og produkter i markedet. – Lanseringen av Omega 365 representerer en tro på fremtiden, som bygger videre på den posisjonen selskapet har fått siden oppstarten. Valget av 365 elementet gir assosiasjoner til programvare. Men enda viktigere for oss er det å tydeliggjøre at 365 betyr alle, alle steder og året rundt, forklarer kommunikasjonssjef Lauren McPherson Simonsen. – Vi har alltid hatt som mål å tilfredsstille behovene til våre kunder, konsulenter og eiere, når og hvor de ønsker det. 

Arbeid mot dette målet har resultert i selskapsetableringer mange steder globalt. I dag ser vi at det nye navnet også vil reflektere satsingen internasjonalt på en god måte.

30 år som Omega
Selskapet, som ble etablert under navnet Futura Datasenter i 1987, markerte nylig 30 år med navnet Omega. Mange i Omega, både i Norge og i resten av verden, har deltatt i prosessen med å vurdere navneendring. Det var en felles konsensus om at navnet Omega og alle verdier knyttet til merkevaren og navnet måtte bli med videre i en navneendringsprosess. – Misjonen til Omega er å skape verdi for kundene våre, prosjektene deres, våre folk og samfunnet som vi er en del av. Vi mener at merkevaren Omega har opparbeidet seg en solid posisjon og verdi, som det vil være naturlig at vi tar med oss videre i vår reise og satsinger i fremtiden, sier konsernsjef Petter Aalvik. 

Under den felles merkevaren Omega 365 vil vi fortsette arbeidet med å utvikle Omega som et selskap med treffsikre leveranser, et selskap som er inkluderende og for mangfold; med lokal tilstedeværelse og global rekkevidde. 

Globalt selskap - med hovedkontor i Ølen 
Omega 365 er et globalt selskap, med hovedkontor i Ølensvåg i Rogaland, som leverer prosjektstyringssystemer og prosjektpersonell til noen av de største kundene og prosjektene innen olje og gass, helsetjenester, infrastruktur, energi og konstruksjon. 
Prosjektstyringssystemene til Omega 365 blir bruk på noen av de største og mest utfordrende prosjektene i verden, i mange ulike bransjer. Omega 365 hjelper også kunder med å levere prosjektpersonell til prosjekter innen mange sektorer i Norge og over hele verden.
Over 1000 konsulenter er nå ute på oppdrag på vegne av Omega 365 i 13 land. Selskaper i Omega 365-gruppen leverer også subsea-ingeniørtjenester, IT-konsulenter, arkitekt- og ingeniørtjenester, areal- og samfunnsplanlegging, samt design og kommunikasjon. 

I tillegg til hovedkontoret i Ølensvåg har Omega 365 regionale kontorer i Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansund, Oslo og Haugesund samt internasjonale kontorer i Danmark, Sverige, Storbritannia, USA, Canada, Guyana, Australia, Litauen, Frankrike og Singapore. Omega 365s 1500 ansatte jobber alle for å sikre at Omega 365 er "Big enough to deliver - small enough to care" og har skapt resultater som i 2020 gav Omega en omsetning på 1,9 milliarder kroner

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund