Røvær inviterer

03.05.2023
Røvær Kulturhotell og Røvær Havbrukssenter byr på komle, kunnskap og båttur til og fra i sitt 'Komle og kunnskap'-konsept.
Byr på komle og kunnskap om forskjellige temaer
Årets første ‘Komle og kunnskap’ ble avholdt 30. mars, og temaet da var Havvind. Men hvis du ikke fikk med deg det, har du fremdeles 5 sjanser til i år.

– Vi har et interessant program, synes jeg, sier Helge Rasmussen ved Røvær Kulturhotell.

Hotellet arrangerer ‘Komle og kunnskap’ sammen med Røvær Havbrukssenter. Målet er å få frem hvor viktig havet har vært, fortsatt er og vil være for utviklingen av Norge og Haugalandet.

Gratis, men begrenset antall plasser
Rundt 50 deltakere har de plass til på hvert arrangement, og hele gildet er helt gratis – både båttur, kunnskap, omvisning og komlemiddag med dessert og kaffe.

– Det er kjekt at vi får vist oss frem og at enda flere får smake de famøse Røvær-komlene, og jeg tror det fort kan bli rift om plassene, så her gjelder ‘først til mølla-prinsippet’, smiler Rasmussen.

Sverre Meling jr., Maritimt Forum, skal blant annet holde innlegg om den lokale skipsfarten i krig og krisetider, og senere blir det også mulig å høre om funn fra jordomseilingen Statsraad Lehmkuhl nettopp kom hjem fra. Her er det Haakon Vatle som holder foredrag. Arrangementene annonseres på Facebook-sidene til både Røvær Kulturhotel og Røvær Havbrukssenter.


Bildet viser Helge Rasmussen ved Røvær Kulturhotell og Havbrukssenter
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund