Stor rammeavtale

22.02.2024
Fra venstre: Leder for prosjektsenteret i Statsbygg, og eier av Statsbyggs prosjektstyringssystem, Trine Eiken, prosjektleder Statsbygg, Kristin Fossmo og prosjektleder i Omega 365 Solutions Anders Sørnes gleder seg nå til å starte opp det utvidede samarbeidet mellom Omega 365 og Statsbygg.
Foto: Omega 365.
Omega 365 har inngått rammeavtale med Statsbygg, som styrker deres langvarige samarbeid siden 2017.
-Vi har hatt samarbeid med Statsbygg siden 2017, og med denne nye avtalen vil de kunne ta i bruk alle moduler i vårt prosjektstyringssystem, på alle sine prosjekter. Det er veldig gledelig, sier daglig leder i Omega 365 Solutions, Svein Tore Haraldseid i en pressemelding.

Han viser til at Statsbygg er en av de største byggherrene i offentlig sektor, og en viktig samarbeidspartner for Omega 365 over mange år.

-Dette forsterker vår posisjon som markedsledende på prosjektgjennomføring også i byggebransjen, sier Haraldseid.

Omega 365 og Statsbygg er nå i startgropen på det utvidete samarbeidet, etter hvert vil stadig flere i Statsbygg-organisasjonen ta Omega 365-systemet i bruk, og dermed øker også den positive effekten i prosjektene.

-Denne avtalen betyr en standardisering av verktøykassen til alle byggeprosjektene våre. Fra at prosjektene tradisjonelt har valgt sine egne digitale verktøy, går vi nå over til at alle prosjektene skal jobbe i det samme systemet, og at det meste av planlegging, saksbehandling og samhandling skal foregå på samme sted. Dette gir oss en unik mulighet til å samle og tilgjengeliggjøre relevant informasjon til både prosjektmedarbeidere og virksomhetsledere, som grunnlag for gode beslutninger i det daglige arbeidet, sier prosjektleder Kristin Fossmo i Statsbygg.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund