Styrker seg ytterligere på kommunikasjon

07.12.2023
Bjarne Laastad tar over som daglig leder i PYX, og Amanda Kaldestad Westerlund er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i selskapet.
Lederbytte og nyansettelse i PYX.
– De fleste virksomheter vi er i kontakt med erkjenner at de burde vært bedre på internkommunikasjon. Med omstilling, konsolideringer og mer bruk av hjemmekontor har kommunikasjonsarbeidet internt både blitt viktigere og mer utfordrende. Derfor skal det bli det en drøm å få inn Amanda Kaldestad Westerlund som en del av teamet vårt! En herlig analytisk strateg som brenner for god internkommunikasjon, og som ikke er redd for å utfordre på de vanskelige tingene. Hun vil bli et viktig tilskudd for oss og en nyttig ressurs på hele kommunikasjonsfeltet, sier Bjarne Laastad i PYX.

Kaldestad Westerlund har en bachelor i PR- og kommunikasjon fra BI i Bergen og en master i HR-ledelse fra Copenhagen Business School. Hun har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver gjennom flere år for Stiftelsen Museum Vest i Bergen, etterfulgt av noen år som analyserådgiver for Jefferson Wells Norge i Oslo. Hun flyttet hjem til Haugesund i sommer, og har i høst vært rekrutteringsrådgiver hos Personalhuset.

– Jeg brenner for god kommunikasjon - både internt og eksternt. Jeg ser fram til å kombinere bakgrunnen min innen HR og kommunikasjon, og ta dette med meg i møte med spennende mennesker, prosesser og oppgaver i PYX! Jeg har fulgt selskapet med stor interesse den siste tiden, og er imponert over hvordan de har tatt lederposisjonen på kommunikasjon på Haugalandet. Jeg tror det har ført til at stadig flere har fått øynene opp for hvordan godt kommunikasjonsarbeid skaper resultater, og dét skal det bli kjempespennende å få være med å bidra til, sier hun.

Bjarne Laastad har vært kommunikasjonsrådgiver og medeier i PYX siden 2017, og overtar fra 1. januar som daglig leder etter Jon Andreas Tveit, som starter i ny jobb hos Haugaland Kraft Energi 1. februar.

– Jeg vil være like operativ for kundene som tidligere. Vi opplever økt etterspørsel etter bistand og rådgivning på kommunikasjonssiden, og Amanda vil nok få følge av flere nye kompetente rådgivere etter hvert. Mye av nøkkelen fremover vil ligge i samspillet mellom god kommunikasjon og treffsikker målretting, og her har vi en soleklar ambisjon om å være best i klassen, sier Laastad.

PYX består i tillegg av kommunikasjonsrådgiver Mona Terjesen, digitalansvarlig Helene Helgeland, markedsrådgiver Susanne Grutle, webansvarlig Thomas S. Jansen og designer Tina Davison.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund