SubseaPartner har sikret seg en langsiktig rammeavtale med Equinor

15.02.2024
Avtalens varighet er til fjerde kvartal 2027 med muligheter for forlengelse til 2031.
Styrker posisjon i fremtiden for offshore olje og gass og flytende offshore vind.
Rammeavtalen dreier seg om beredskap for Equinor som hovedbruker sammen med 23 andre driftsselskaper i Pipeline Repair System og Subsea Intervention (PRSI) Pool.
 

Arbeidet under rammeavtalen omfatter også planlagte aktiviteter innenfor vanlige feltoperasjoner, byggeprosjekter og modifikasjoner. Avtalens varighet er fra fjerde kvartal 2023 til fjerde kvartal 2027, med muligheter for forlengelse til 2031 ifølge en pressemelding.
 

SubseaPartner vil levere overflateforsynte dykkeoperasjoner basert på Equinors etterspørsel, og dekker offshore O&G-installasjoner, offshore vindparker og kystnære områder på NCS, UKCS og internasjonalt.
 

Leveransene under rammeavtalen er basert på behov, og vil benytte SubseaPartners ledende ekspertise innenfor Light Diving Craft (LDC) metoden og tidligere prosjekter fra offshore operasjoner på NCS og UKCS.
 

-Når det gjelder livsforlengelse på feltet og energisikkerhet, har offshore dykkeintervensjon blitt stadig mer relevant for operatørenes behov for sikre, kostnadseffektive og fleksible tjenester i det grunne dybdesegmentet (0-50 MSW). Det bekrefter dykkeintervensjonens allsidighet og styrker vår posisjon i fremtiden for offshore olje og gass og flytende offshore vind, sier Anders Remøy Bertelsen, administrerende direktør i SubseaPartner.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund