Takket for muligheten

03.01.2024
Roger Finjord blir med å sette fokus på MULIGHETER på Haugalandskonferansen 15. mars! Han leder dagen med klokskap, varme og mye humor!
Ble invitert tilbake – nølte ikke med å takke ja!
 
Årets Haugalandskonferanse går av stabelen 15. mars. Dagen ledes i år, som i fjor, av Roger Finjord.

Med solid humor, bøttevis med sjarm, hjertevarme og kloke historier og utsagn, stjal Finjord publikums hjerter – og evalueringspoeng ifm. fjorårets Haugalandskonferanse!

-Aldri tidligere har vi fått flere og tydeligere ønsker om å invitere noen tilbake på scenen, sier prosjektleder Ingeline Kaldestad
-Vi vurderte og diskuterte – og var raskt skjønt enige om at «han Roger» må tilbake, om han kunne og ville. Et heftig og begeistret JA – og takk for muligheten, var svaret fra Roger, smiler Kaldestad, som gleder seg til gjensyn og gjenhør med den munnrappe finnmarkingen

Viktigheten av å se hverandre – Ta noen på fersken i å være god og følelsen av å høre til, er noe av det  Finjord fokuserer på  -  og formidler på sin helt spesielle måte. Den munnrappe finnmarkingen deler sine budskap med humor, alvor og varme.

At han trives på scenen, legger han ikke skjul på.
 -Men sånn har det ikke alltid vært, sier han – og fortsetter:
-Jeg var faktisk Øksfjords mest sjenerte gutt i oppveksten.  Det var ikke lett å få så mange ordene ut av meg. Men da han Åge Martin, som var læreren min i 6. klasse, bad meg bli sjakktrener for 4 gutter i 1. klasse, da skjedde det noe.  De fire 7-åringene strålte da de kom. De hadde nesten stjerner i øynene.  De brydde seg «katta» om jeg var Øksfjords mest sjenerte gutt!

Og jeg bestemte meg der og da for at jeg skulle gjøre alt jeg kunne for at de skulle komme tilbake. Og det gjorde de...Det "vekket" nok noe i meg, til tross for min unge alder. Jeg grep en mulighet, som endret mye, for å si det sånn.  Jeg lurer faktisk på hvor min evt. vending i livet hadde vært, uten disse 4 førsteklassingene, som viste så tydelig at de satte pris på det jeg hadde å si.  
Og siden det – så har det jo balla på seg, for å si det sånn, ler idrettslederen, sjakkspilleren og fotballtreneren Roger Finjord, som ser fram til nytt Haugesunds-besøk i mars:  

-Den energien i den salen, den vil jeg gjerne oppleve en gang til, den var rett og slett magisk, fastslår han Roger, som altså i år som i fjor leder «laget» og dagen på Haugalandskonferansen! 

HER kan du lese mer om programmet og melde deg på 



 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund