Tror på digital læring

20.01.2021
-Vi bestemte oss veldig tidlig for at vi skulle gjennomføre lean-konferansen digitalt – uavhengig av retningslinjer fra regjeringen.
28. januar blir årets Lean konferanse avholdt digitalt. Daglig leder i Flowit, som nylig etablerte seg i Haugesund ser ingen ulemper med en digital utgave av konferansen.

-Vi bestemte oss veldig tidlig for at vi skulle gjennomføre den digitalt – uavhengig av retningslinjer fra regjeringen. Det er gjort en del undersøkelser på dette. Det å lage digitale samlinger og konferanser fungerer veldig bra, sier han.

I følge Omdahl er det viktigere enn noensinne å ta tak i forbedringsarbeidet.

-Det som er spesielt med konferansen er at vi inkluderer historier fra bedrifter som har hatt en positiv utvikling under pandemien, sier daglig leder i Flowit, Tom Ivar Omdahl og viser til Toma Mat, som vant inspirasjonsprisen for forbedringsarbeidet.

-Fordi de har jobbet med forbedring og Lean arbeid kan de håndtere en volumøkning som de har opplevd gjennom pandemien, sier han.
 

Lean for nybegynnere

Konferansen retter seg i år mot nybegynnerne.

-Vi fokuserer utelukkende på de som går rundt og lurer på hvordan de skal ta fatt i endringsbehovet, sier Omdahl.

Målet er at deltakerne etter konferansen skal ha mer kunnskap, bli inspirert og lære om hvordan de utvikler organisasjonen, avslutter han.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund