Utfordrer næringslivet

30.03.2023
Bildet viser starten fra et tidligere halvmaraton. Nå ønsker arrangørene at bedrifter tar utfordringen om å melde på lag til stafett. Den totale løpslengden vil da deles opp i fem etapper à ca 4 km. 
Ønsker at bedrifter stiller stafettlag til halvmaraton
Det er velkjent at å dele opp en stor oppgave i mindre biter, og gjerne også fordele på flere hoder, gjør det hele mer spiselig. Mange bedrifter renner kanskje ikke over av aktive løpere som mer enn gjerne springer halvmaraton, men likevel fint kan stille lag når lengden deles opp i flere etapper.

Haugesund Idrettslag (HIL) er arrangør, og Haugesunds Avis hovedsponsor for halvmaratonløpet lørdag 10. juni, og nå ønsker de å utfordre næringslivet på Haugalandet til å stille med stafettlag.

– Mange bedrifter reiser til Oslo for å løpe Holmenkollstafetten, og selv om det alltid er kjekt å reise på tur går det fint an å gjøre noen gøy og aktivt med gode kollegaer her hjemme også, sier Tore August Bauer-Nilsen, som sitter i arrangementskomitéen.

Bauer-Nilsen ble selv en aktiv løper for 10 år siden, etter at han sluttet å røyke.

– Jeg ville utfordre meg selv, så jeg meldte meg på København maraton et halvår etterpå. Siden det har jeg bare fortsatt. Faktisk skal jeg igjen løpe samme løp i år, siden det er tiårsjubileum for min del, smiler han.

Sosial happening
– Å løpe halvmaraton inndelt i fem etapper som stafettlag er overkommelig og noenlunde lavterskel for de fleste. Dessuten handler det om å ha det gøy og kanskje finne på noe sammen i for- eller etterkant, foreslår Bauer-Nilsen.

Arrangøren har nemlig fått med seg samarbeidspartnere som tilrettelegger for sosiale happenings både før og etter løpet. Clarion Collection Hotel Amanda steller i stand teamfrokost før løpet til en fordelaktig pris, og Brasserie Brakstad ordner med etterfest, såkalt After Run om kvelden. Også her er det rabatter å hente for stafettlagene.

Bedrifter som er interesserte kan ta kontakt med Trygve Voll eller Willy Postvoll. Og Bauer-Nilsen har en siste melding til potensielle deltakere.

– De som melder seg på innen utgangen av påske er med i trekningen av en overnatting for to med frokost på Hotel Amanda. Tenk så kjekt å bo på hotell i egen by, avslutter han entusiastisk.


Tore August Bauer-Nilsen (nr. 2 fra høyre) i et tidligere løp.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund